این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
شنبه 29 آذر 1404
مهندسی بیوسیستم ایران
، جلد ۴۸، شماره ۲، صفحات ۲۱۱-۲۲۰
عنوان فارسی
ارزیابی سینتیک رشد و بقاء لاکتوباسیلوس دلبروکی و لاکتوباسیلوس پاراکازئی با به کارگیری سوبسترای جو و مالت و تأثیر آنها بر خصوصیات آنتیاکسیدانی محیط
چکیده فارسی مقاله
در این مطالعه پتانسیل محیطهای جو، جو-مالت و مالت برای رشد و زندهمانی دو گونه لاکتوباسیلوس (لاکتوباسیلوس دلبروکی، لاکتوباسیلوس پاراکازئی) جهت تولید نوشیدنی فراسودمند بررسی شد. سپس تأثیر فرایند تخمیر بر فعالیت آنتیاکسیدانی و محتوای فنول کل سه محیط ارزیابی شده و با همتایان غیر تخمیری خود مقایسه گردید. نتایج نشان داد باکتریهای انتخابی بهخوبی در سه محیط رشد کرده به طوری که طی 10 ساعت اول تخمیر pH محیطها تا حدود 25/4 کاهش یافت. بالاترین جمعیت میکروبی (log CFU/ml 7/9) در محیط مالت به دست آمد. محتوای فنول کل و فعالیت آنتیاکسیدانی محیطها طی تخمیر به طور قابل توجهی افزایش یافته و محیط مالت تخمیر شده توسط لاکتوباسیلوس پاراکازئی بالاترین میزان فنول کل (96/83 میلی گرم معادل گالیک اسید در 100 میلیلیتر) و فعالیت ضد رادیکالی (ml 26/0= IC50) نشان داد. بهعلاوه بیشترین زندهمانی (CFU/ml 106×2/1) در محیط مالت تخمیر شده با لاکتوباسیلوس دلبروکی ثبت شد.
کلیدواژههای فارسی مقاله
جو، مالت، تخمیر، لاکتوباسیلوس، فعالیت آنتیاکسیدانی،
عنوان انگلیسی
Investigating of Growth kinetic and survival of Lactobacillus paracasei and Lactobacillus delbrueckii in barley and malt substrates and effect of this microorganism on medium antioxidant properties
چکیده انگلیسی مقاله
In this study potential of barley, barley-malt and malt medium for the growth and viability of two species of Lactobacillus (Lactobacillus paracasei, Lactobacillus delbrueckii) for production of functional beverage were evaluated. Then the effects of fermentation on antioxidant activities and total phenolics content were determined and compared with those of their non-fermented counterparts. Results showed that all of the selected bacteria were capable to grow in media so that the pH of them decrease to around 4.25 at first 10h of fermentation. The highest microbial growth (9.7 log CFU/ml) was found in malt medium. The phenolic content and antioxidant activities of the media were increased during fermentation and L. paracasei-fermented malt medium showed highest contents of phenolics (83.96 mg of gallic acid equivalents per 100 ml) and antiradical activity (IC50 = 0.26 ml). Moreover, the highest cell viability (1.2×106 CFU/ml) was obtained for the malt-based beverages fermented with L. delbruekii.
کلیدواژههای انگلیسی مقاله
نویسندگان مقاله
مهدیه سالاری |
دانشجوی دکترا دانشگاه تبریز
سازمان اصلی تایید شده
: دانشگاه تبریز (Tabriz university)
سید هادی رضوی | seyed hadi
دانشگاه تهران
سازمان اصلی تایید شده
: دانشگاه تهران (Tehran university)
نشانی اینترنتی
http://ijbse.ut.ac.ir/article_62463_b63f1bc5c8741d20eb9be55f2444241b.pdf
فایل مقاله
اشکال در دسترسی به فایل - ./files/site1/rds_journals/1228/article-1228-420463.pdf
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده
fa
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به:
صفحه اول پایگاه
|
نسخه مرتبط
|
نشریه مرتبط
|
فهرست نشریات