این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
شنبه 22 آذر 1404
مجله علمی پزشکی جندی شاپور
، جلد ۱۱، شماره ۱، صفحات ۲۷-۳۴
عنوان فارسی
مقایسه لابراتواری میزان سختی یک نوع کامپوزیت Core، در دو روش مختلف قراردهی
چکیده فارسی مقاله
زمینه و هدف: هدف از این مطالعه، مقایسه لابراتواری میزان سختی یک نوع کامپوزیت کور (Core) در بازسازی کامل دندان، در روشهای قراردهی قطعهایو تودهای(Bulk) بود. روش بررسی: ده نمونه استوانهای از کامپوزیت Clearfil Photo Core-Iight Cure (Kuraray/Japan) که ترنسلوسنت و تکرنگ است، در سرنگهای انسولین تا ارتفاع نه میلیمتر تهیه شد. نیمی از آنها با روش قرار دهی قطعهای با قطعات دو میلیمتری و نیمی از آنها با روش قراردهی تودهای ساخته شد. نوردهی با شدت mw/cm2650 و بهمدت 40 ثانیه بود. نمونهها به طور طولی برش خورده و در اپوکسی رزین مانت شدند. میکروسختی ویکرز از سطح هر نمونه در عمقهای 1 تا 9 میلیمتری اندازهگیری شد. یافتهها: میزان سختی عمقهای معادل، در روش قراردهی تودهای بیشتر از روش قراردهی قطعهای بود. در هر دو روش قراردهی، تفاوت معناداری در سختی بین عمقهای یک تا نه میلیمتری نبود. نتیجهگیری: جهت دستیابی به عمق کیورینگ مناسب در هر کامپوزیت، با توجه به ترکیب و رنگ آن، باید شرایط نوردهی استاندارد آن کامپوزیت خاص را رعایت نمود.
کلیدواژههای فارسی مقاله
عنوان انگلیسی
Comparison of Microhardness of a Composite Core in Two Different Placement Techniques - An Invitro Study
چکیده انگلیسی مقاله
Background and Objective: The purpose of this study was laboratory comparison of microhardness values in one kind of composite core at complete building tooth with incremental and Bulk placement techniques. Subjects and Methods: Ten cylindrical samples of clearfil photo core-light cure (Kuraray/Japan), (Translucent, Single Shade) composite were prepared up to 9mm in Insulin syringes. Half of them were built with incremental placement technique by 2 mm increments and the other half were built with bulk placement technique. Light curing was done with output irradiance of 650 mw/cm2 for 40 seconds. Samples were cut in longitudinal position and were mounted in Epoxy resin. Vicker's microhardness was measured from surface of every samples in the 1,2,3,4,5,6,7,8,9 mm depths. Statistical Analyses were done with two-way ANOVA (P< 0.05). Results: The micro hardness values of equivalent depths in bulk placement technique were more than incremental placement. There were not significant diffenences among the hardness of 1 to 9 mm depths, in two placement techniques. Conclusion: In order to achieve the suitable curing depth in every composite with regard to its composition and color, we should follow the light curing standard conditions of that special composite.
کلیدواژههای انگلیسی مقاله
نویسندگان مقاله
فرامرز زکوی |
استادیار گروه ترمیمی و زیبایی.گروه ترمیمی و زیبایی، دانشکده دندانپزشکی، دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز، ایران.
سازمان اصلی تایید شده
: دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز (Ahvaz jundishapur university of medical sciences)
سمیه حسینی طباطبایی | hosseini tabatabaei
دستیار تخصصی ترمیمی و زیبایی.گروه ترمیمی و زیبایی، دانشکده دندانپزشکی، دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز، ایران.
سازمان اصلی تایید شده
: دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز (Ahvaz jundishapur university of medical sciences)
فاطمه بهرام نژاد |
دستیار تخصصی ترمیمی و زیبایی.گروه ترمیمی و زیبایی، دانشکده دندانپزشکی، دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز، ایران.
سازمان اصلی تایید شده
: دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز (Ahvaz jundishapur university of medical sciences)
سهیلا صادقیان |
دستیار تخصصی ترمیمی و زیبایی.گروه ترمیمی و زیبایی، دانشکده دندانپزشکی، دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز، ایران.
سازمان اصلی تایید شده
: دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز (Ahvaz jundishapur university of medical sciences)
کاوه خلج |
دستیار تخصصی ترمیمی و زیبایی.گروه ترمیمی و زیبایی، دانشکده دندانپزشکی، دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز، ایران.
سازمان اصلی تایید شده
: دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز (Ahvaz jundishapur university of medical sciences)
مهدی پورمهدی بروجنی | pourmehdi borojeni
استادیار گروه بهداشت و کنترل مواد غذایی.گروه آموزشی بهداشت و کنترل مواد غذایی، دانشکده دامپزشکی، دانشگاه شهید چمران اهواز، ایران.
سازمان اصلی تایید شده
: دانشگاه شهید چمران (Shahid chamran university)
نشانی اینترنتی
http://jsmj.ajums.ac.ir/article_49463_695df8a2c5a6a8322fbfade064e41ff0.pdf
فایل مقاله
اشکال در دسترسی به فایل - ./files/site1/rds_journals/106/article-106-421879.pdf
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده
fa
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به:
صفحه اول پایگاه
|
نسخه مرتبط
|
نشریه مرتبط
|
فهرست نشریات