این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
دوشنبه 1 دی 1404
علوم دامی
، جلد ۳۰، شماره ۱۱۵، صفحات ۶۹-۷۸
عنوان فارسی
تأثیر سطوح مختلف دو رقم جدید دانه تریتیکاله در جیره غذایی بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجههای گوشتی
چکیده فارسی مقاله
چکیده در این پژوهش امکان گنجاندن سطوح مختلف دو رقم دانه تریتیکاله به جای ذرت در جیره و تأثیر آن بر عملکرد و صفات لاشه جوجههای گوشتی بررسی شد. آزمایش بهصورت فاکتوریل 3×2 در قالب طرح کاملاً تصادفی با دو رقم دانه تریتیکاله (رقم 1،ET-79-17 و رقم 2، ET-82-15) و گنجاندن سه سطح دانه تریتیکاله (20، 40 و 60 درصد) در ترکیب جیره و یک تیمار اضافی شاهد انجام شد. در هر تیمار 5 تکرار و برای هر تکرار 24 قطعه جوجه در نظر گرفته شد. عملکرد جوجهها در یک دوره 42 روزه اندازه گیری شده و در پایان دوره آزمایشی، 10 جوجه از هر تیمار برای بررسی ویژگیهای لاشه، کشتار شدند. مصرف خوراک، افزایش وزن روزانه و وزن زنده پایانی در تیمارهای حاوی 60 درصد جایگزینی ذرت با تریتیکاله نسبت به تیمار شاهد و دیگر تیمارها کاهش معنیداری نشان دادند. جوجههای تغذیه شده با جیره حاوی 60 درصد دانه تریتیکاله بیشترین مقدار ویسکوزیته محتویات روده را داشتند. ضریب تبدیل غذایی در بین تیمارها اختلاف معنیداری را نشان نداد. درصد ران، درصد سینه، درصد لاشه و درصد چربی محوطه شکمی در تیمارها اختلاف معنیداری نشان ندادند. نتایج نشان داد که هر یک از ارقام تریتیکاله مورد آزمایش را میتوان بدون کاهش در عملکرد، تا 40 درصد جایگزین ذرت در جیره جوجههای گوشتی کرد. رقم تریتیکاله تأثیر معنیداری بر هیچ یک از پارامترهای اندازهگیری شده نداشت.
کلیدواژههای فارسی مقاله
تریتیکاله، جوجه گوشتی، رقم، عملکرد، ویژگیهای لاشه،
عنوان انگلیسی
Effect of different levels of two new triticale cultivars on performance and carcass characteristics of broiler chickens
چکیده انگلیسی مقاله
Abstract In this experiment, possibility of substitution of corn with two triticale cultivars (Cultivar 1; ET-79-17 and Cultivar 2; ET-82-15) in ration and its effect on performance and carcass characteristics of broiler chickens were investigated. Experiment were conducted in completely randomized design in a 2×3 factorial arrangement with two triticale cultivar and inclusion three levels (20, 40 and 60 percent) of each triticale cultivar with one control treatment. There were five replicates per each treatment and 24 chickens in each replicate. The performance of chickens was measured for a 42 days period and 10 chickens per each experimental treatment were slaughtered to evaluate of carcass characteristics at the end of experiment period. Feed consumption, average daily gain (ADG) and final live weight in treatment with 60% substitution of corn with triticale were significantly different with control and other treatments. Chicks fed with diet containing 60 percent triticale had the highest intestinal viscosity. There was no significant difference in feed conversion ratio (FCR) among treatments. The percent of thigh, breast، carcass and abdominal fat were not significantly different among treatment. The results indicated that both examined triticale cultivars may be replaced with corn in the broiler chickens diet at levels up to 40% without negative impact on performance. A verity of triticale was no significant effect on the parameters those were measured.
کلیدواژههای انگلیسی مقاله
نویسندگان مقاله
حسین نوراللهی |
مربی پژوهشی بخش تحقیقات علوم دامی، مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان فارس، سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی، شیراز، ایران
سازمان اصلی تایید شده
: مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی فارس
محمد جواد آگاه | mohammad javad
استادیار پژوهشی بخش تحقیقات علوم دامی، مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان فارس، سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی، شیراز، ایران
سازمان اصلی تایید شده
: مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی فارس
امان اله صلح جو |
کارشناس ارشد تغذیه دام و طیور
محمدرضا هاشمی | mohammad reza
مربی پژوهشی بخش تحقیقات علوم دامی، مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان فارس، سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی، شیراز، ایران
سازمان اصلی تایید شده
: مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی فارس
مجید هاشمی |
استادیار پژوهشی بخش تحقیقات علوم دامی، مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان فارس، سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی، شیراز، ایران
سازمان اصلی تایید شده
: مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی فارس
نشانی اینترنتی
http://asj.areo.ir/article_113265_b745d3452ca599c68027065159b26aa5.pdf
فایل مقاله
اشکال در دسترسی به فایل - ./files/site1/rds_journals/953/article-953-435254.pdf
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده
fa
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به:
صفحه اول پایگاه
|
نسخه مرتبط
|
نشریه مرتبط
|
فهرست نشریات