این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
چهارشنبه 19 آذر 1404
Iranian Journal of Public Health
، جلد ۳۴، شماره Sup، صفحات ۷۴-۷۵
عنوان فارسی
چکیده فارسی مقاله
کلیدواژههای فارسی مقاله
عنوان انگلیسی
Effect of Oil Content on Flavour Release: Static Equilibrium Headspace above Milk-Based Emulsions
چکیده انگلیسی مقاله
Static headspace measurements were performed using Atmospheric Pressure Chemical Ionisation- Mass Spectrometer (APCI-MS) to determine volatile partitioning from a series of milk-based emulsions. The 20 aroma compounds studied exhibited a broad range of hydrophobicity/ hydrophilicity in model emulsions. Experimental method was done using 6 samples with different lipid contents (0.002-0.102 g/mL). The results showed that there were three groups of volatile compounds due to their lipophilicities; the least, intermediate and most lipophilic volatile compounds. Overall, the release of lipophilic molecules was so dependent of the fat content of the matrix which opposed to the release of the very hydrophilic compounds.
کلیدواژههای انگلیسی مقاله
Oil content, Lipophilicity, APCI-MS
نویسندگان مقاله
za شجاعی | za shojaei
rst linforth | rst linforth
aj تایلر | aj taylor
نشانی اینترنتی
http://ijph.tums.ac.ir/index.php/ijph/article/view/3006
فایل مقاله
فایلی برای مقاله ذخیره نشده است
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده
en
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
Articles
برگشت به:
صفحه اول پایگاه
|
نسخه مرتبط
|
نشریه مرتبط
|
فهرست نشریات