این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
بوم شناسی آبزیان، جلد ۶، شماره ۴، صفحات ۱۰۰-۱۰۷

عنوان فارسی تأثیر نوع و شکل طعمه بر کارایی صید گرگور در آب‌های شهرستان بندرلنگه (استان هرمزگان)
چکیده فارسی مقاله قفس سنتی، تله‌ای ﺳـﻴﻤﻲ است ﮐﻪ برای صید ماهیان کف¬زی و اغلب در بسترهای صخره‌ای مورداستفاده قرار می‌گیرد. این مطالعه با هدف تعیین تأثیر طعمه (شکل و حالت طعمه) بر میزان صید انجام شد. عملیات صید در دو ایستگاه نزدیک ساحل (ایستگاه 1) و دور از ساحل (ایستگاه 2) در آب‌های شهرستان بندرلنگه با استفاده از 72 گرگور (48 بار دریاروی) با مدت‌زمان غوطه¬وری 24 ساعت انجام شد. درون هر قفس طعمه‌های ساردین، ماهی مرکب و گربه‌ماهی به‌صورت تکه‌ای و چرخ شده (100 گرم) درون پوشش محافظتی (تور پلی‌اتیلن با اندازه چشمه 1 سانتی‌متر) و روبروی دریچه‌ی ورودی به‌صورت آویزان قرار داده شدند. آنالیز نتایج نشان داد که فقط برای طعمه ماهی مرکب، بین شکل طعمه (تکه‌ای و چرخ شده) اختلاف معنی‌داری وجود داشت (05/0>p). طعمه‌ی ماهی مرکب (چرخ شده) در ایستگاه 2 در فصل بهارو گربه‌ماهی (تکه‌ای) در ایستگاه 1 در فصل تابستان به ترتیب بیشترین و کمترین مقدار CPUE را به خود اختصاص دادند. همچنین با توجه به نتایج به دست آمده از بین نوع طعمه‌ها، طعمه ماهی مرکب و از بین شکل آن‌ها حالت چرخ شده بهترین کارایی را ازنظر میزان صید داشت. بنابراین استفاده از طعمه‌ی ماهی مرکب چرخ شده، برای افزایش میزان صید توصیه می‌شود.
کلیدواژه‌های فارسی مقاله صید انتظاری، طعمه، کارایی صید، گرگور، هرمزگان

عنوان انگلیسی
چکیده انگلیسی مقاله
کلیدواژه‌های انگلیسی مقاله

نویسندگان مقاله مهدی دست باز | mehdi dastbaz
گروه تولید و بهره برداری آبزیان، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
سازمان اصلی تایید شده: دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان

یوسف پیغمبری | yousef paighambari
دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
سازمان اصلی تایید شده: دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان

رسول قربانی | rasoul ghorbani
دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
سازمان اصلی تایید شده: دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان

سعید گرگین | saeed gorgin
دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
سازمان اصلی تایید شده: دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان


نشانی اینترنتی http://jae.hormozgan.ac.ir/browse.php?a_code=A-10-286-1&slc_lang=fa&sid=fa
فایل مقاله اشکال در دسترسی به فایل - ./files/site1/rds_journals/662/article-662-450911.pdf
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده fa
موضوعات مقاله منتشر شده تخصصی
نوع مقاله منتشر شده پژوهشی
برگشت به: صفحه اول پایگاه   |   نسخه مرتبط   |   نشریه مرتبط   |   فهرست نشریات