این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
شنبه 6 دی 1404
تحقیقات دامپزشکی
، جلد ۶۲، شماره ۳، صفحات ۰-۰
عنوان فارسی
بررسی گونههای ویبریو در میگوهای پرورشی (Paeneus indicus) و دریایی (Paeneus semisulcatus) صید شده در استان بوشهر
چکیده فارسی مقاله
چکیده در این مطالعه گونههای ویبریو در مراحل مختلف پرورش (پرورش لارو و پرورش میگو) و عرضه در بازار میگو پرورشی (Paeneus indicus)، آب ورسوبات محل پرورش آن و در میگوی دریایی (Paeneus semisulcatus) عرضه شده در بازار فروش در استان بوشهر، بر طبق روش استاندارد جستجوی گونههای ویبریو در مواد غذایی ارایه شده توسط انجمن بهداشت عمومی آمریکا، مورد آزمایش قرار گرفتند. گونههای ویبریو شناسایی شده، ویبریو آلجینولیتیکوس، ویبریو پاراهمولیتیکوس (کاناگاوا مثبت) و ویبریو فلوویالیس بودند. نتایج بدست آمده و جداسازی هرچند اندک سویه ویبریو پاراهمولیتیکوس کاناگاوا مثبت از اکوسیستم آب محل پرورش میگو در این بررسی، احتمال خطر انسانی حاصل از مصرف فرآوردههای خام، نیمه پخته ویا خوب سرخ نشده میگو را نمایان میسازد. بنابراین توجه به رعایت اصول بهداشتی بعد از صید یعنی شتسشو میگو با آب شیرین حاوی ppm7-2 کلر، منجمد کردن محصول در 40– درجه سانتیگراد و پخت کافی محصول مهم میباشد. واژههای کلیدی: میگو پرورشی و دریایی، گونههای ویبریو، استان بوشهر .
کلیدواژههای فارسی مقاله
میگو پرورشی و دریایی، گونههای ویبریو، استان بوشهر،
عنوان انگلیسی
-
چکیده انگلیسی مقاله
Abstract: In this study, samples of farm shrimp species Paeneus indicus obtained from different stages of hatchery and rearing period and subsequent marketing, water and sediments of rearing farms and marine shrimp species Paeneus semisulcatus were analysed for Vibrio spp. according to the methods described by American Public Health Association. The identified Vibrio species were Vibrio alginolyticus, V. parahaemolyticus (Kanagawa positive ) and V. fluvialis. The results and detection of V. parahaemolyticus Kanagawa positive (even in low proportion) in this study suggest a probable risk for health of people consuming raw or under cooked shrimp. Therefore it is recommended to pay attention to post harvest handling e.g. washing the shrimp with fresh water containing 2-7 ppm chlorine and freezing at -40°C and adequate cooking to safeguard public health. Key words: cultivated and marine shrimp, Vibrio spp., Iran
کلیدواژههای انگلیسی مقاله
cultivated and marine shrimp, Vibrio spp., Iran.
نویسندگان مقاله
افشین آخوند زاده بستی | afshin akhoond zadeh
حسینعلی ابراهیم زاده موسوی | hosseinali ebrahim zadeh
علی میثاقی |
مهدی سلطانی |
حسین اسماعیلی |
نشانی اینترنتی
http://jvr.ut.ac.ir/article_18939_8234cea0c19adb815cb3fa446a428beb.pdf
فایل مقاله
اشکال در دسترسی به فایل - ./files/site1/rds_journals/699/article-699-451562.pdf
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده
fa
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به:
صفحه اول پایگاه
|
نسخه مرتبط
|
نشریه مرتبط
|
فهرست نشریات