این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
پنجشنبه 20 آذر 1404
علوم و صنایع غذایی ایران
، جلد ۱۵، شماره ۷۴، صفحات ۴۹-۳۷
عنوان فارسی
بهینه سازی شرایط استخراج آنتی اکسیدانهای طبیعی گیاه چای کوهی به کمک امواج فراصوت
چکیده فارسی مقاله
چکیده در این تحقیق، شرایط استخراج به کمک امواج فراصوت آنتی اکسیدان های طبیعی چای کوهی با بیشینه سازی مجزا و همزمان راندمان فنول کل، فلاونوئید کل و فعالیت آنتی اکسیدانی با روش سطح پاسخ بهینه سازی شد. یک طرح مرکب مرکزی شامل چهار متغیر مستقل قدرت امواج فراصوت، نسبت حلال به ماده خشک، زمان و ترکیب حلال در پنج سطح، شامل30 آزمون با 6 تکرار در نقطه مرکزی استفاده شد. نتایج نشان داد که معادله درجه دوم چند جمله ای به طور موفقیت آمیزی می تواند برای بهینه سازی شرایط استخراج استفاده شود. ضرایب تبین مدل ها برای فنول کل، فلاونوئید کل و فعالیت آنتی کسیدانی به ترتیب 83/0، 90/0 و 92/0 بود. همچنین نتایج حاصل از بهینهسازی فرآیند استخراج فنول کل نشان داد که بیشترین میزان ترکیبات فنولیک 8/19 (میلیگرم معادل گالیک اسید/گرم ماده خشک) در شرایط قدرت امواج فراصوت 8/297 وات، نسبت حلال به ماده خشک 3/56، زمان 14 دقیقه و ترکیب حلال2/43 % متانول؛ بیشترین میزان فلاونوئید کل 54/5 (میلی گرم معادل کوئرستین/گرم ماده خشک) تحت شرایط قدرت امواج فراصوت 300 وات، نسبت حلال به ماده خشک60 ، زمان 14 دقیقه و ترکیب حلال4/69% متانول و شرایط بهینه بر حسب درصد فعالیت آنتیاکسیدانی 4/78 % در شرایط قدرت امواج فراصوت 300 وات، نسبت حلال به ماده خشک40، زمان 14 دقیقه و ترکیب حلال7/61 % متانول بدست آمد.
کلیدواژههای فارسی مقاله
عنوان انگلیسی
چکیده انگلیسی مقاله
کلیدواژههای انگلیسی مقاله
نویسندگان مقاله
سروش رحیمی خویگانی | rahimi khoigani
دانشجوی کارشناسی ارشد گروه صنایع غذایی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه صنعتی شاهرود، شاهرود، ایران
سازمان اصلی تایید شده
: دانشگاه صنعتی شاهرود (Shahrood university of technology)
احمد رجایی |
استادیار گروه صنایع غذایی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه صنعتی شاهرود، شاهرود، ایران
سازمان اصلی تایید شده
: دانشگاه صنعتی شاهرود (Shahrood university of technology)
سید امیر حسین گلی | seyed amir hossein
دانشیار گروه صنایع غذایی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه صنعتی اصفهان، اصفهان، ایران
سازمان اصلی تایید شده
: دانشگاه صنعتی اصفهان (Isfahan university of technology)
نشانی اینترنتی
http://fsct.modares.ac.ir/article_17687_a83029350cf4d6486f979d31d4d5fc52.pdf
فایل مقاله
اشکال در دسترسی به فایل - ./files/site1/rds_journals/969/article-969-455318.pdf
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده
fa
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به:
صفحه اول پایگاه
|
نسخه مرتبط
|
نشریه مرتبط
|
فهرست نشریات