این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
سه شنبه 18 آذر 1404
علوم و صنایع غذایی ایران
، جلد ۱۴، شماره ۷۳، صفحات ۴۳-۴۹
عنوان فارسی
تولید و ارزیابی ویژگیهای نانولیپوزومهای حاوی ترکیبات عصاره چای سبز
چکیده فارسی مقاله
چکیده عصاره حاصل از چای سبز به دلیل ویژگیهای ضدمیکروبی، ضداکسایشی و پریبیوتیکی در صنایع غذایی و دارویی مورد توجه است. ریززپوشانی لیپوزومها روش مؤثری برای حفظ ترکیبات سودمند و افزایش دسترسی زیستی آنها در فراوری و نگهداری محصولات غذایی است. هدف این پژوهش تولید (با روش تزریق اتانول) و بررسی خواص نانولیپوزومهای حاوی ترکیبات عصاره چای سبز بود. توزیع اندازه ذرات و قطر متوسط نانوذرات لیپوزومی عصاره چای سبز با روش پراکندگی نور لیزر تعیین شد. پتانسیل زتا نانولیپوزومها اندازهگیری و کارایی ریزپوشانی برای بررسی محصورسازی عصاره سبز چای درون لیپوزوم با اندازهگیری ترکیبات فنولی بررسی شد. با افزودن عصاره برگ چای سبز در نانولیپوزومها و با افزایش بیشتر در غلظت عصاره، اندازه ذرات نانولیپوزومها از 7/67 نانومتر برای غلظت پایین (100 میلی گرم ترکیب فنولی) به 370 نانومتر در غلظت بالا (400 میلی گرم ترکیب فنولی) افزایش پیدا کرد. با گذشت زمان، اندازه لیپوزومهای بزرگتر از 100 نانومتر در طی نگهداری به میزان زیادی افزایش یافت. تمامی فرمولاسیونهای لیپوزومی دارای بار منفی بودند و پتانسیل زتا برای کلیه غلظت ها بین 20- تا 25- میلی ولت بود که نشان داد سیستم از بار منفی قبل توجهی برخوردار بود و سامانه لیپوزومی به دلیل وجود دافعه الکترواستاتیکی پایدار بود. کارایی ریزپوشانی پلیفنلهای عصاره چای سبز در نانولیپوزومهای تهیه شده به روش تزریق اتانول با افزایش غلظت عصاره بهطور معنیداری (p
کلیدواژههای فارسی مقاله
کلید واژگان چای سبز،ریزپوشانی،نانولیپوزوم،ترکیبات فنولی،
عنوان انگلیسی
چکیده انگلیسی مقاله
کلیدواژههای انگلیسی مقاله
نویسندگان مقاله
نشانی اینترنتی
فایل مقاله
فایلی برای مقاله ذخیره نشده است
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده
fa
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به:
صفحه اول پایگاه
|
نسخه مرتبط
|
نشریه مرتبط
|
فهرست نشریات