این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
پنجشنبه 20 آذر 1404
علوم و صنایع غذایی ایران
، جلد ۱۴، شماره ۷۱، صفحات ۲۴۳-۲۴۹
عنوان فارسی
اندازهگیری قدرت تولید گاز پودرهای نانوایی (بیکینگ پودر) با روش سریع حجمسنجی آزمایشگاهی
چکیده فارسی مقاله
چکیده پودر نانوایی مهمترین مادهی حجمدهنده شیمیایی است که بهمنظور هوادهی در محصولات نانوایی استفاده میشود، و موجب آمادهسازی بهتر خمیر و پوکی و تخلخل در آن میشود. در این تحقیق قدرت تولید گاز چندین نمونه بیکینگپودر با استفاده از روش نوین حجمسنجی سریع آزمایشگاهی (دستگاه چیتیک) اندازهگیری شدهاست. همچنین خصوصیات خمیر (وزن مخصوص) و ویژگیهای فیزیکی کیک تولیدی (حجم، دانسیته ظاهری) مورد بررسی قرار گرفت. همبستگی روشهای آزمایشگاهی حجمسنجی و خصوصیات حجمی کیک بررسی شد. در نهایت، با توجه به همبستگی بالایی که بین نتایج حاصل از آزمون چیتیک و ویژگیهای فیزیکی کیک تولیدی مشاهده شد. میتوان با استفاده از آزمون سریع چیتیک ویژگیهای حجمی کیک حاصل از نمونههای مختلف پودر نانوایی را بدون نیاز به پخت پیش بینی کرد.
کلیدواژههای فارسی مقاله
عنوان انگلیسی
چکیده انگلیسی مقاله
کلیدواژههای انگلیسی مقاله
نویسندگان مقاله
فرزانه امینی |
دانش آموخته کارشناسی ارشد مهندسی علوم و صنایع غذایی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه تبریز
سازمان اصلی تایید شده
: دانشگاه تبریز (Tabriz university)
سید هادی پیغمبردوست | seyed hadi
استاد تکنولوژی مواد غذایی، گروه مهندسی علوم و صنایع غذایی، دانشکده کشاورزی
سالار همتی |
دانشیار سنتز، دانشگاه علوم پزشکی تبریز
سازمان اصلی تایید شده
: دانشگاه علوم پزشکی تبریز (Tabriz university of medical sciences)
نشانی اینترنتی
http://fsct.modares.ac.ir/article_17028_e16a25753d7f4a05c991b0cefae2ecaf.pdf
فایل مقاله
اشکال در دسترسی به فایل - ./files/site1/rds_journals/969/article-969-455403.pdf
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده
fa
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به:
صفحه اول پایگاه
|
نسخه مرتبط
|
نشریه مرتبط
|
فهرست نشریات