این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
پنجشنبه 20 آذر 1404
علوم و صنایع غذایی ایران
، جلد ۱۴، شماره ۷۱، صفحات ۲۹۹-۳۰۸
عنوان فارسی
ارزیابی خواص فیزیکی و مکانیکی فیلم ترکیبی ژلاتین-کربوکسیمتیلسلولز و بهینه سازی فرمولاسیون به روش دی-اپتیمال
چکیده فارسی مقاله
چکیده در دهه گذشته تلاش زیادی جهت به کارگیری پوششهای زیست تخریبپذیر به جای پلیمرهای سنتزی صورت گرفته است. در این تحقیق از ژلاتین برای تولید فیلم خوراکی استفاده شد و جهت تقویت خصوصیات مثبت و تضعیف ویژگیهای منفی سطوح مختلفی از کربوکسی متیل سلولز(CMC[aj1] [M.2] ) (0و25و50و75و100درصد[aj3] [M.4] (وزنی/وزنی)) در فرمولاسیون به کار رفت و خصوصیات فیزیکی و مکانیکی فیلمهای تولیدی مورد ارزیابی و مطالعه قرار گرفت و در نهایت فرمولاسیون بهینه انتخاب شد. بر اساس نتایج بدست آمده از آزمون شفافیت فیلم های بدست آمده مشخص شد که بیشترین شفافیت مربوط به فیلم حاوی 100 درصد CMC و کمترین شفافیت مربوط به فیلم 100 درصد ژلاتین بود. افزایش درصد ژلاتین تاثیر معنیدار (p< 0.05) و همسو بر روی حلالیت فیلم تولیدی داشت در صورتی که با افزایش سهم CMC در فیلم این صفت کاهش پیدا کرد. ارزیابی نتایج مربوط به نفوذ بخار آب [aj5] [M.6] که یکی از مولفههای مهم در صنایع بستهبندی است نشان داد که با افزودن CMC به فرمولاسیون فیلم تولیدی در برابر نفوذ بخار آب مقاومت بیشتری از خود نشان داد. ژلاتین به شدت باعث کاهش درصد کشش فیلم شد در صورتی که افزودن CMC نتیجه عکس داد. از طرف دیگر با افزایش درصد ژلاتین مقاومت به کشش به صورت معنیداری زیاد شد ولی افزایش سهم CMC باعث کاهش مقاومت اولیه کشش شد. در نهایت بهینهسازی آمار و ارقام این تحقیق نشان داد که بهترین فیلم مربوط به نمونهای بود که نسبت ژلاتین به CMC در آن 50/50 بود. [aj1]موارد این چنینی برای اولین بار تعریف می شود و مخفف آن در پرانتز گذاشته می شود [M.2]کاملا درست است، اصلاح شد. [aj3]درصد بر اساس چه چیزی است [M.4]اصلاح شد. ممنونم [aj5]جمله بندی اشکال دارد [M.6]اصلاح شد. متشکرم
کلیدواژههای فارسی مقاله
عنوان انگلیسی
چکیده انگلیسی مقاله
کلیدواژههای انگلیسی مقاله
نویسندگان مقاله
میلاد رنجبر |
دانش آموخته کارشناسی ارشد گروه علوم و صنایع غذایی دانشگاه آزاد واحد تهران شمال
سازمان اصلی تایید شده
: دانشگاه آزاد اسلامی تهران شمال (Islamic azad university of tehran north)
محمدحسین عزیزی | mohammad hossein
استاد، عضوهیئت علمی گروه علوم وصنایع غذایی دانشگاه تربیت مدرس
سازمان اصلی تایید شده
: دانشگاه تربیت مدرس (Tarbiat modares university)
عادل میرمجیدی هشتجین | mirmajidi hashtjin
عضو هیأت علمی مؤسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی، سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی، کرج، ایران
سازمان اصلی تایید شده
: موسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی
نشانی اینترنتی
http://fsct.modares.ac.ir/article_17049_336c1d2c1fec0a7fd822b17cb995703c.pdf
فایل مقاله
اشکال در دسترسی به فایل - ./files/site1/rds_journals/969/article-969-455409.pdf
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده
fa
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به:
صفحه اول پایگاه
|
نسخه مرتبط
|
نشریه مرتبط
|
فهرست نشریات