این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
چهارشنبه 19 آذر 1404
علوم و صنایع غذایی ایران
، جلد ۱۴، شماره ۷۰، صفحات ۱۱۳-۱۲۲
عنوان فارسی
مدلسازی فرایند پخت در حین استخراج روغن از دانههای آفتابگردان با استفاده از شبکههای عصبی مصنوعی در مقیاس صنعتی
چکیده فارسی مقاله
چکیده مرسومترین روشهای استخراج روغن از دانههای روغنی، استفاده از پرس و حلال میباشد که موثرترین روش استخراج روغن آفتابگردان، مانند سایر دانههای با درصد روغن بالا نظیر کلزا، پرس مکانیکی و به دنبال آن استخراج با حلال میباشد. در این تحقیق به منظور مدلسازی فرایند استخراج روغن از دانههای آفتابگردان در مقیاس صنعتی از 3 سطح دمای پخت (70، 80 و 100 درجه سانتیگراد) و سه سطح رطوبت دانههای خروجی از دیگ پخت (7، 5/7 و 8 درصد) استفاده گردید و میزان روغن، رطوبت و پروتئین کنجاله و درصد مواد ریز نامحلول در روغن و اسیدیته روغن مورد بررسی قرار گرفت. جهت پیشبینی روند تغییرات از ابزارشبکههای عصبی مصنوعی در نرمافزار MATLAB R2013a استفاده شد. با بررسی شبکههای مختلف شبکهی پسانتشار پیشخور با توپولوژیهای2-5-10 با ضریب همبستگی بیشتر از 999/0 و میانگین مربعات خطای کمتر از 003/0 و با بکارگیری تابع فعالسازی تانژانت سیگموئید هیپربولیکی، الگوی یادگیری لونبرگ– مارکوات و چرخه یادگیری 1000 به عنوان بهترین مدل عصبی مشخص گردید. نتایج حاصل از مدلهای بهینهی انتخاب شده نیز ارزیابی گردید و این مدلها با ضرایب همبستگی بالا )بیش از 96/0( قادر به پیشبینی روند تغییرات بودند.
کلیدواژههای فارسی مقاله
عنوان انگلیسی
چکیده انگلیسی مقاله
کلیدواژههای انگلیسی مقاله
نویسندگان مقاله
حمید بخش آبادی |
دانشجوی دکتری مهندسی مواد و طراحی صنایع غذایی، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
سازمان اصلی تایید شده
: دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
مرضیه وحدانی |
دانش آموخته کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی، دانشگاه آزاد اسلامی، دامغان، ایران
سازمان اصلی تایید شده
: دانشگاه آزاد اسلامی دامغان (Islamic azad university of damghan)
معصومه مقیمی |
گروه شیمی، واحد گنبد کاووس، دانشگاه آزاد اسلامی، گنبد کاووس، ایران
مسعود بذرافشان |
دانش آموخته دکتری تکنولوژی مواد غذایی، دانشگاه آزاد اسلامی، سبزوار، ایران
سازمان اصلی تایید شده
: دانشگاه آزاد اسلامی سبزوار (Islamic azad university of sabzevar)
شیلان رشیدزاده |
مدرس دانشگاه پیام نور شهرستان گرگان
ابولفضل بوژمهرانی |
عضو هئیت مدیره شرکت پنبه و دانه های روغنی خراسان
نشانی اینترنتی
http://fsct.modares.ac.ir/article_16649_432dfd979a6f9b7aa2046e3d135ff312.pdf
فایل مقاله
اشکال در دسترسی به فایل - ./files/site1/rds_journals/969/article-969-455416.pdf
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده
fa
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به:
صفحه اول پایگاه
|
نسخه مرتبط
|
نشریه مرتبط
|
فهرست نشریات