این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
چهارشنبه 19 آذر 1404
علوم و صنایع غذایی ایران
، جلد ۱۴، شماره ۷۰، صفحات ۲۰۰-۱۹۳
عنوان فارسی
اثر سینرژیک لیزوزیم در پوشش کیتوزان حاوی اسانس زیره سبز
چکیده فارسی مقاله
چکیده در این تحقیق پوشش کیتوزان به همراه لیزوزیم و روغن زیره سبز برای افزایش ویژگی انتی باکتریال پوشش کیتوزان به کار برده شد .پس از تهیه پوشش کیتوزان 2 درصد حاوی غلظتهای مختلف لیزوزیم و غلظت یک درصد اسانس زیره سبز ، ویژگی های ضدمیکروبی این پوشش ها در فیله مرغ نگهداری شده در دمای یخچالی مدت 12 روز ازلحاظ ویژگیهای میکروبی (شمارش کلی باکتریهای هوازی، شمارش باکتریهای سرمادوست، شمارش باکتری سودوموناس و شمارش کلی فرمها) موردمطالعه قرار گرفتند. نتایج نشان داد که روز 12 تعداد باکتری های مزوفیل 3 لگاریتم درهر گرم و تعداد باکتری های سرما دوست 3 و کلی فرم1.1 و سودوموناس 3 لگاریتم در هر گرم کاهش نشان دادند. نتایج نشان می دهند لیزوزیم 10 درصد به کاررفته در پوشش کیتوزان حاوی اسانس زیره سبز اثر هم افزایی داشته و می تواند نقش مهمی ررا در افزایش کیفیت محصولات بسته بندی شده داشته باشد و میزان ماندگاری را درمحصولات گوشتی افزایش دهد.
کلیدواژههای فارسی مقاله
کلید واژگان، پوشش، لیزوزیم، زیره سبز، ضد میکروبی، هم افزایی،
عنوان انگلیسی
چکیده انگلیسی مقاله
کلیدواژههای انگلیسی مقاله
نویسندگان مقاله
مژگان حیدری |
دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم تحقیقات گروه صنایع غذایی
سازمان اصلی تایید شده
: دانشگاه آزاد اسلامی علوم و تحقیقات (Islamic azad university science and research branch)
پیمان مهستی شتربانی | mahasti shotorbani
گروه کنترل کیفی و بهداشتی مواد غذایی،واحد علوم و تحقیقات، دانشگاه آزاد اسلامی،تهران،ایران
سازمان اصلی تایید شده
: دانشگاه آزاد اسلامی علوم و تحقیقات (Islamic azad university science and research branch)
افشین آخوندزاده بستی | akhondzadeh basti
گروه بهداشت و ایمنی مواد غذایی، واحد علوم و تحقیقات، دانشگاه آزاد اسلامی، تهران، ایران
سازمان اصلی تایید شده
: دانشگاه آزاد اسلامی علوم و تحقیقات (Islamic azad university science and research branch)
نشانی اینترنتی
http://fsct.modares.ac.ir/article_16711_c33f75d12a2a24f4df7d8ab6fad75ba6.pdf
فایل مقاله
اشکال در دسترسی به فایل - ./files/site1/rds_journals/969/article-969-455423.pdf
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده
fa
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به:
صفحه اول پایگاه
|
نسخه مرتبط
|
نشریه مرتبط
|
فهرست نشریات