این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
محیط شناسی، جلد ۳۰، شماره ۳۴، صفحات ۰-۰

عنوان فارسی تولید پیوسته و ناپیوسته اسید لاکتیک از آب پنیز با استفاده از لاکتوباسیل تثبیت شده
چکیده فارسی مقاله تولید اسید لاکتیک از آب پنیر پروتئین زدایی شده توس لاکتوباسیل تثبیت شده بر روی تراشه های چوب مورد بررسی قرار گرفت. ابتدا فرایند تثبیت بر روی حامل های مختلف همچون تراشه های چوب خرده آجر و گوی شیشه ای متخلخل به رو جذب سطحی و بر روی پوسته تخم مرغ همراه با گلوتار آلدئید به روش پیوند کوولانسی انجام شد. از بین حامل های مختلف تراشه هایچوب بالاترین میزان جذب لاکتوباسیل را نشان داد و ه عنوان بهترین حامل برای تولید انتخاب شد.تولید در سیستم ناپیوسته با چهار درجه حرارت و سه PH مختلف برای مدت 5 روز انجام گردید و بالاترین میزان تولید اسید لاکتیک (g/l 16) در T=280C و PH=5.5 مشاهده گردید. با بررسی بر روی سیستم ناپیوسته یک درجه حرارت و PH بهینه برای سیستم پیوسته انتخاب شد (PH = 5, T = 320C) سیستم پیوسته به صورت یک ستون پر شده از لاکتوباسیل تثبیت شده روی تراشه های چوب طراحی شد. بالاترین میزان تولید اسید لاکتیک (14h/l) در این سیستم با D= 0.2hr-1 بعد از 5 روز مشاهده گردید.
کلیدواژه‌های فارسی مقاله آب پنیر، اسید لاکتیک، تثبیت، لاکتوباسیل کازئی،

عنوان انگلیسی -
چکیده انگلیسی مقاله The Production of lactic acid from deproteinized whey, by immobilized lactobacillus casei on wood chips was investigated. The immobilized porous was studied on various supports like wood chips, brick particle and pours glass by adsorption and on egg shell with glutaraldehyde by covalent bonding. Wood chips had the highest adsorption among the all supports and it has been chosen as the best support for production. Batch production in four temperature and three various pH were studied after five days. The highest rate of production of lactic acid (16 g/l) at T= 28°c and pH= 5.5 was observed. The optimum condition of temperature and pH for continuous system with respect to result of batch system was chosen (T= 32°c, pH= 5). The continuous reactor was designed as packe- bed from immobilized L. Casei on wood chips. The highest rate of production of Lactic acid (14:8 g/l) with Dilution rate (D) = 0.2 hr-1 was observed after 5 days.
کلیدواژه‌های انگلیسی مقاله Lactic acid, Lactobacillus casei, whey

نویسندگان مقاله دکتر غلامرضا نبی بدهندی | mohammad gholamreza nabi بدهندی


پوریا بنی اردلان | pouria bani



نشانی اینترنتی http://jes.ut.ac.ir/article_11065_7d6174b06ba7e002e593468944ef45cf.pdf
فایل مقاله اشکال در دسترسی به فایل - ./files/site1/rds_journals/1056/article-1056-456919.pdf
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده fa
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به: صفحه اول پایگاه   |   نسخه مرتبط   |   نشریه مرتبط   |   فهرست نشریات