این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
پنجشنبه 27 آذر 1404
فصلنامه علمی پژوهشی گیاهان دارویی
، جلد ۴، شماره ۵۶، صفحات ۱-۲۲
عنوان فارسی
مروری بر ترکیبات بیوشیمیایی و خواص دارویی انار
چکیده فارسی مقاله
انار گیاه مثمری از تیره انار است که سابقه کشت و کار بسیار کهن دارد. خاستگاه انار ایران و کشورهای همجوار است و به صورت خودرو و کاشته شده در اکثر مناطق کشور وجود دارد. بخشهای مختلف این گیاه همچون دانه، پوست میوه، آبمیوه، گل، برگ، پوست و ریشهها ترکیبات بیوشیمیایی متعددی دارند و خواص دارویی متفاوتی از خود نشان میدهند. ترکیبات شیمیایی میوه بسته به نوع رقم، محل رویش، اقلیم، رسیدگی میوه و عملیات پرورش و نحوه انبارداری آن متفاوت است. انار حاوی ترکیبات پلیفنلی، قندها، اسیدهای چرب، ترکیبات معطر، اسیدهای امینه، توکوفرولها، استرولها، ترپنوئیدها، آلکالوئیدها و غیره است. طی سالهای اخیر پژوهشهای متعددی درخصوص خواص آنتیاکسیدانی، ضدسرطانی، ضدالتهابی و ضدمیکروبی ترکیبات انار به منظور استفاده از این ترکیبات در معالجه و پیشگیری از سرطان، بیماریهای قلبیعروقی، آلودگیهای باکتریایی و مقاومت به آنتیبیوتیک و دندانپزشکی انجام گرفته است. در این بازنگری، سعی شده است تا با استفاده از جدیدترین یافتههای تحقیقاتی، ضمن معرفی ترکیبات شیمیایی موجود در این گیاه، به توصیف نحوه عمل و واکنشهای کلیدی متأثر از این ترکیبات بپردازد.
کلیدواژههای فارسی مقاله
انار، ترکیبات شیمیایی، فعالیت زیستشناختی، گیاهان دارویی
عنوان انگلیسی
A Review on Biochemical Constituents and Medicinal Properties of Pomegranate (Punica granatum L.)
چکیده انگلیسی مقاله
Pomegranate is a fruit-bearing plant belongs to punicaceae with long time antiquity cultivation. Its origin is Iran and surrounding countries and found as wild and cultivated in most regions of Iran. Different part of the plant such as seed, peel, juice, flower, leaves, bark and roots have various biochemical constituents that show different pharmacological activities. The chemical composition of fruits differs depending on the cultivar, growing region, climate, maturity, cultural practice and storage. Pomegranate contain high levels of polyphenols, sugars, fatty acids, aromatic compounds, amino acids, tocopherols, sterols, terpenoids, alkaloids etc. During recent years, various studies were done on antioxidants, anticancers, anti inflammatory and antimicrobial properties of pomegranate constituents in order to treat and prevent cancers, cardiovascular disease, bacterial infections and antibiotic resistance and dentistry. In this review, it tried to introduce chemical constituents of the plant as well as the most recent scientific founding focusing on mechanisms and key reactions resulting to them.
کلیدواژههای انگلیسی مقاله
نویسندگان مقاله
سید عباس میرجلیلی | sa mirjalili
imam khomeini higher education center, agriculture research, education and extension organization, tehran, iran
تهران، مرکز آموزش عالی امام خمینی ره ، سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی تلفن 5-36700872 026
سازمان اصلی تایید شده
: سازمان تحقیقات
سازمان های دیگر
: سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی، تهران، ایران
نشانی اینترنتی
http://www.jmp.ir/browse.php?a_code=A-10-793-4&slc_lang=fa&sid=fa
فایل مقاله
فایلی برای مقاله ذخیره نشده است
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده
fa
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
1
برگشت به:
صفحه اول پایگاه
|
نسخه مرتبط
|
نشریه مرتبط
|
فهرست نشریات