این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
چهارشنبه 26 آذر 1404
فصلنامه علمی پژوهشی گیاهان دارویی
، جلد ۴، شماره ۲۹، صفحات ۱۰۰-۱۰۶
عنوان فارسی
خالصسازی ترکیبات فراکشن ایمونومدولاتور سیر با استفاده از HPLC
چکیده فارسی مقاله
مقدمه: خواص دارویی گوناگونی برای سیر و ترکیبات جداشده از آن گزارش شده است. مطالعات ما و سایرین نشاندهنده تاثیر سیر بر پاسخهای سیستم ایمنی است. در مطالعات قبلی نشان داده شد که خواص ایمونومدولاتوری سیر مربوط به ماده موثرهای است که در فراکشن R10 جدا شده است. هدف: در این تحقیق به هدف خالصسازی ترکیبات فراکشن ایمونومدولاتور مورد نظر از تخلیص به روشHPLC استفاده شده است. روش بررسی: عصاره خام آبی سیر همدان تهیه شد. به منظور جداسازی پروتئینهای بین10 الی 50 کیلو دالتون از اولترافیلترسیون استفاده شد. اجزای فراکشن R10جمعآوری شده به کمک کروماتوگرافی فاز معکوس HPLC روی ستون سمی- پرپاراتیو (cm 25 × 1) 10TPV 208 Vydac که یک ستون فاز معکوس C8 است، از یکدیگر جداسازی شدند. برای تخمین اندازه پروتئینهای جدا شده با RP-HPLC از روش تریسین SDS-PAGE استفاده شد. برای رنگآمیزی از محلول کوماسی بلو R250 و برای نمونههای کم که با رنگآمیزی با کوماسی بلو مشخص نمیشوند، از رنگآمیزی نیترات نقره استفاده شد. نتایج: با استفاده از ستون HPLC فاز معکوس C8 در شیب 25/0 درصد (دقیقه /حلال B) و سرعت 1 میلیلیتر بر دقیقه در مدت 60 دقیقه، تعداد 6 فراکشن عمده با نامهای 1- الی 6 جمعآوری شدند. از این میان فراکشنهای 0 و 1 و 3 باندهایی را در محدوده 12 کیلو دالتون نشان دادند و برای بررسیهای بعدی نگهداری شدند. نتیجهگیری: با کمک سیستم اولترفیلتراسیون میتوان به سرعت به ترکیبات پروتئینی با وزن بین 10 الی 15 کیلو دالتون دست یافت. با استفاده از کروماتوگرافی فاز معکوس C8 اجزای این فراکشن به راحتی از هم جدا میشوند. سه فراکشن در محدوده وزن مولکولی 12KD به دست میآیند. بررسیهای بیشتر جهت ارزیابی خواص ایمونومدولاتوری ترکیبات جداشده با استفاده از آزمونهای بیولوژیک ضروری است.
کلیدواژههای فارسی مقاله
سیر، فراکشن ایمونومدولاتور، تخلیص، HPLC
عنوان انگلیسی
Purification of Immunomodulator Fraction Components of Garlic (R10) by HPLC
چکیده انگلیسی مقاله
Background: It has been reported that garlic extract and its components show medicinal effects including immunomodulatory activities. We have isolated the immunomodulatory fraction (R10) previously. Objective: In this study we have proposed to purify the components of R10 using HPLC. Methods: Crude garlic extract purchased from Hamadan, Iran. R10 fraction including 10-50 KD molecules have been isolated using ultrafiltration. Further purification has been made using Vaydac 208Tpv10, a semi-preparative HPLC reversphase choromatography column. Tricine SDS-PAGE has been used to determine molecular weight of the samples. Results: 6 major peakes were obtained from HPLC of R10 at gradient of 0.25 % of buffer B/min through 60 minute. The molecular weight of 3 peaks (samples 0, 1 and 3) was 12 KD with tricine-SDSPAGE. Conclusion: Using C8 HPLC reversphase choromatography seems to be appropriate tool for purification of R10 components and the purified components at peak 0, 1 and 3 seems to be isotypic molecules.
کلیدواژههای انگلیسی مقاله
Garlic, Immunomodulator fraction, HPLC, Purification
نویسندگان مقاله
طوبی غضنفری | t ghazanfari
herbal medicine research center, shahed university, tehran, iran, tel 00982188964792, fax 00982188966310
تهران، مرکز تحقیقات گیاهان دارویی، دانشگاه شاهد، دانشکده پزشکی، گروه ایمونولوژی تلفن 88964792 021 ، نمابر 88966310 021
سازمان اصلی تایید شده
: دانشگاه شاهد (Shahed university)
رویا یارایی | r yaraee
2- department of immunology, school of medicine, shahed university, tehran, iran
دانشیار، گروه ایمونولوژی، دانشکده پزشکی، دانشگاه شاهد
سازمان اصلی تایید شده
: دانشگاه شاهد (Shahed university)
احمد آسوده | a asoode
3- department of chemistry, school of basic sciences, mashhad university, tehran, iran
استادیار، گروه شیمی، دانشکده علوم پایه، دانشگاه مشهد
سازمان های دیگر
: دانشگاه مشهد
طیبه رجبیان | t rajabian
4- department of biology, school of basic sciences, shahed university, tehran, iran
استادیار، گروه زیست شناسی، دانشگده علوم پایه، دانشگاه شاهد
سازمان اصلی تایید شده
: دانشگاه شاهد (Shahed university)
مژگان کاردر | m kardar
1- herbal medicine research center, shahed university, tehran, iran
پژوهشگر، گروه تحقیقاتی ایمونولوژی، دانشکده پزشکی، دانشگاه شاهد
سازمان اصلی تایید شده
: دانشگاه شاهد (Shahed university)
زهیر محمد حسن | zm hassan
6- department of immunology, school of medical sciences, tarbiat modares university, tehran, iran
استاد، گروه ایمونولوژی، دانشکده پزشکی، دانشگاه تربیت مدرس
سازمان اصلی تایید شده
: دانشگاه تربیت مدرس (Tarbiat modares university)
حسین نادری منش | h naderi manesh
5- department of biochemistry, school of basic sciences, tarbiat modares university, tehran, iran
دانشیار، گروه بیوشیمی، دانشکده علوم پایه، دانشگاه تربیت مدرس
سازمان اصلی تایید شده
: دانشگاه تربیت مدرس (Tarbiat modares university)
سفیه صوفیان | v soofian
5- department of biochemistry, school of basic sciences, tarbiat modares university, tehran, iran
دانشجوی دکترای، گروه بیوشیمی، دانشکده علوم پایه، دانشگاه تربیت مدرس
سازمان اصلی تایید شده
: دانشگاه تربیت مدرس (Tarbiat modares university)
داود جمالی | d jamali
2- department of immunology, school of medicine, shahed university, tehran, iran
کارشناس، گروه ایمونولوژی، دانشکده پزشکی، دانشگاه شاهد
سازمان اصلی تایید شده
: دانشگاه شاهد (Shahed university)
نشانی اینترنتی
http://www.jmp.ir/browse.php?a_code=A-10-261-1&slc_lang=fa&sid=fa
فایل مقاله
فایلی برای مقاله ذخیره نشده است
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده
fa
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
1
برگشت به:
صفحه اول پایگاه
|
نسخه مرتبط
|
نشریه مرتبط
|
فهرست نشریات