این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
فصلنامه علمی پژوهشی گیاهان دارویی، جلد ۳، شماره ۷، صفحات ۱۳-۱۸

عنوان فارسی اثرات دارچین، سماق و فلفل بر روی واکنش گلیکه‌شدن آلبومین در in vitro
چکیده فارسی مقاله دیابت ملیتوس یکی از شایعترین بیماری‌ها در جوامع بشری است که مقابله با عوارض ناشی از آن هزینه هنگفتی را به سیستم درمانی تحمیل می‌نماید. مهم‌ترین و شاخص‌ترین علامت کلینیکی آن افزایش قند خون می‌باشد که منجر به گلیکه شدن پروتیین‌های مختلف بدن می‌گردد که این امر باعث تغییر ماهیت، ساختمان و عملکرد بیوشیمیایی آنها می‌شود. یکی از راه‌های احتمالی درمان دیابت ملیتوس، کاهش یا مهار این واکنش است. به‌نظر می‌رسد که استفاده از افزودنی‌های غذایی در این راه مفید و موثر باشد. هدف از این تحقیق، بررسی تاثیر برخی از افزودنی‌های غذایی مثل دارچین، سماق و فلفل بر روی واکنش گلیکه شدن آلبومین در in vitro می‌باشد. بدین منظور در حضور غلظت‌های مختلف هریک از این افزودنی‌ها، واکنش گلیکه شدن آلبومین در in vitro انجام شد و با روش تیوباربیتوریک اسید مورد سنجش قرار گرفت. نتایج حاصل نشان داد که افزودنی‌های مورد مطالعه در غلظت‌های سه گانه 1، 2/0 و 1/0 گرم‌بر دسی‌لیتر دارای اثر مهاری بر واکنش گلیکه شدن آلبومین می‌باشند و در این میان، سماق در غلظت g/dl1 دارای بیشترین مهار بود (80 درصد). ترتیب اثرات افزودنی‌های فوق، به صورت زیر است: دارچین > فلفل > سماق نتایج این تحقیق نشان داد که افزودنی‌های غذایی مورد مطالعه باعث کاهش واکنش گلیکاسیون آلبومین گردیدند.
کلیدواژه‌های فارسی مقاله افزودنی‌های غذایی، دیابت ملیتوس، گلیکاسیون آلبومین

عنوان انگلیسی The Effect of Somac, Cinnamomun and Black Pepper on Albumin Glycation In-Vitro
چکیده انگلیسی مقاله Diabetes mellitus is one of the most common diseases in the world that imposes a tremendous health and social burden whether that burden is measured in terms of sickness, use of health systems resources or costs. Hyperglycemia is the most important clinical sign of diabetes leading to glycation of the various proteins in the body that leading to change in nature , structure and biochemical activity of them. One of the prevention method in the treatment of diabetes mellitus is decreased or inhibited this reaction, it seems that food additives are useful for this purpose. The main goal of this research is to determine the effect of some food additives such as: Somaq, Cinnamomum and Black Pepper on in vitro albumin glycation. In the presence of various concentration of food additives albumin was glycated and evaluated using TBA method. Results showed that these food additives have inhibitory effects on albumin glycation reaction with the concentration of 1g/dl, 0.2g/dl and 0.1g/dl. Among these food additives, Somaq had the most inhibitory effect (80.8%) in the concentration of 1 g/dl. The sequence of effect is: Somac > Black pepper > Cinnamomum These finding showed that food additives decreased albumin glycation reaction.
کلیدواژه‌های انگلیسی مقاله Albumin Glycation, Diabetes Mellitus, Food Additives

نویسندگان مقاله نسرین شیخ | n sheikh
department of biochemistry, faculty of medicine, hamedan university of medical sciences
دانشگاه علوم پزشکی همدان، دانشکده پزشکی، گروه بیوشیمی تلفن 8- 8276296 0811 نمابر 8276299 0811
سازمان اصلی تایید شده: دانشگاه علوم پزشکی همدان (Hamadan university of medical sciences)

محمدرضا صفری | mr safari
faculty of medicine, hamedan university of medical sciences, hamedan, iran.
کارشناس ارشد بیوشیمی، عضو هیأت علمی گروه بیوشیمی و تغذیه دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی همدان
سازمان اصلی تایید شده: دانشگاه علوم پزشکی همدان (Hamadan university of medical sciences)

ملیحه عراقچیان | m araghchian
faculty of medicine, hamedan university of medical sciences, hamedan, iran.
داروساز، عضو هیأت علمی گروه فارماکولوژی دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی همدان
سازمان اصلی تایید شده: دانشگاه علوم پزشکی همدان (Hamadan university of medical sciences)

فاطمه زراعتی | f zeraati
faculty of medicine, hamedan university of medical sciences, hamedan, iran.
استادیار گروه فارماکولوژی دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی همدان
سازمان اصلی تایید شده: دانشگاه علوم پزشکی همدان (Hamadan university of medical sciences)


نشانی اینترنتی http://www.jmp.ir/browse.php?a_code=A-10-369-1&slc_lang=fa&sid=fa
فایل مقاله فایلی برای مقاله ذخیره نشده است
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده fa
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده 1
برگشت به: صفحه اول پایگاه   |   نسخه مرتبط   |   نشریه مرتبط   |   فهرست نشریات