این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
فصلنامه علمی پژوهشی گیاهان دارویی، جلد ۲، شماره ۴۲، صفحات ۵۳-۶۱

عنوان فارسی بررسی اثر پاپاورین بر فرآیند گلایکه شدن آلبومین سرم انسانی
چکیده فارسی مقاله مقدمه: گلایکه شدن یک واکنش غیر‌آنزیمی است که با واکنش قند با گروه‌های آمین پروتئین شروع می‌شود‌. در مرحله اولیه گلایکه شدن سنتز ترکیبات حد واسط آمادوری رخ می‌دهد‌ و در مرحله پایانی پس از یک سلسله واکنش‌های پیچیده و برگشت‌ناپذیر محصولات پیشرفته گلایکه شدن (AGE) ایجاد می‌شود‌.‌ هدف: بررسی اثر پاپاورین برفرایند گلایکه شدن آلبومین سرم انسانی. روش بررسی: در این مطالعه آلبومین سرم انسان‌ همراه با گلوکز و در حضور غلظت‌های مختلف پاپاورین به مدت 42 ‌روز در دمای 37 درجه سانتی‌گراد تیمار شد‌. همچنین‌HSA به تنهایی به عنوان نمونه کنترل‌ و همراه با گلوکز‌ به عنوان نمونه گلایکه و بدون قند در حضور غلظت‌های مختلف پاپاورین تحت همان شرایط نگهداری شد. سپس نمونه‌ها با دورنگنمایی دورانی‌، فلورسانس و اسپکتروسکوپی فرابنفش بررسی شد.‌ نتایج‌: گلایکه شدن آلبومین سرم با افزایش غلظت پاپاورین بیشتر می‌شود. نمونه‌های دارای پاپاورین و گلوکز تغییرات بیشتری در ساختار دوم، فلورسانس وابسته به محصولات AGE و تعداد لیزین آزاد نسبت به نمونه گلایکه و کنترل نشان می‌دهند‌. ‌نتیجه‌گیری: در گلایکه مارپیچ آلفا و صفحات بتا به ترتیب‌ 7/5 درصد کاهش و 1/3 درصد افزایش نسبت به کنترل نشان می‌دهد. گلایکه 2/14 درصد فلورسانس بیشتر نسبت به کنترل نشان می‌دهد. تعداد لیزین آزاد برای گلایکه 8 درصد نسبت به کنترل کاهش نشان می‌دهد. در نمونه‌های دارای پاپاورین و قند تمامی این موارد بیشتر تغییر می‌کند‌. به نظر می‌رسد پاپاورین‌ با تغییر در آلبومین سبب شده لیزین‌های بیشتری با قند تماس پیدا کنند و لذا گلایکه شدن زیاد شود.
کلیدواژه‌های فارسی مقاله گلایکه شدن، آلبومین، پاپاورین

عنوان انگلیسی Effect of Papaverine on Human Serum Albumin Glycation
چکیده انگلیسی مقاله Background: Glycation is a non enzymatic reaction initiated by the primary addition of sugar to the amino groups of proteins.In the early stage of glyction, the synthesis of intermediates leading to formation of Amadori compounds occurs. In the late stage, advanced glycation end product (AGE) are irrevesibly formed after a Complex cascade of reaction. Objective: Survey effect of Papaverine on Human Serum Albumin Glycation. Methods: In this study HSA incubate with Glucose and different papaverine concentration for 42 days at 37˚C. also HSA incubate alone (control sample), with Glucose(glycated sample) and with different papaverine concentration (without Glucose) respectively under the same conditions. Then samples survey with circular dichroism, fluorescence and UV spectroscopy. Results: HSA glycation increase in proportion to papaverine concentration. samples contain Glucose and papaverine show more change in secondary structure ,free amino groups and AGE fluorescence in relation to glycated and control samples. Conclusion: In glycated α helix and β sheet show 5.7% decrease and 3.1 % increase in comparison to control respectively. glycated show 14.2 % fluorescence more than control. Free lys number in glycated show 8% less than control sample. all this cases show more change in samples which contain papaverine and Glucose. seem papaverine change HSA and cause more lys contact with sugar thus papaverine increase glycation.
کلیدواژه‌های انگلیسی مقاله Glycation, Human serum albumin, Papaverine

نویسندگان مقاله علیرضا احمدزاده | a ahmadzadeh
department of molecular medicine, college of medicin, shahid beheshti university
تهران، میدان ولیعصر، نرسیده به میدان فاطمی، خیابان میرهادی، مجتمع تخصصی شهید بیگ محمدی، پلاک 9، کدپستی 1415894181، تلفن 88904546 021 ، نمابر 22432517 021
سازمان اصلی تایید شده: دانشگاه شهید بهشتی (Shahid beheshti university)

محمد فیضی | m feizie
2- department of ecology, college biology, university of chamran
گروه علوم محیطی، دانشکده زیست شناسی، دانشگاه شهید چمران
سازمان اصلی تایید شده: دانشگاه شهید چمران (Shahid chamran university)

رضا غفارزادگان | r ghafarzadegan
3- pharmaceutical engineering, institute of medicinal plants, acecr
گروه فارماکوگنوزی و داروسازی، پژوهشکده گیاهان دارویی جهاددانشگاهی
سازمان اصلی تایید شده: پژوهشکده‮ ‬گیاهان‮ ‬دارویی‮ ‬جهاد‮ ‬دانشگاهی (Institute of medicinal plants)


نشانی اینترنتی http://www.jmp.ir/browse.php?a_code=A-10-138-1&slc_lang=fa&sid=fa
فایل مقاله فایلی برای مقاله ذخیره نشده است
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده fa
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده 1
برگشت به: صفحه اول پایگاه   |   نسخه مرتبط   |   نشریه مرتبط   |   فهرست نشریات