این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
دوشنبه 24 آذر 1404
فصلنامه علمی پژوهشی گیاهان دارویی
، جلد ۲، شماره ۱۰، صفحات ۱۵-۲۲
عنوان فارسی
بررسی اثر عصاره کلروفرمی سیر (Allium Sativum L.) بر مورفولوژی و فیزیولوژی بروسلا
چکیده فارسی مقاله
بروسلا تحت تاثیر عواملی مانند پنیسیلین، گلیسین و برخی از هورمونها میتواند به ال ـ فرم تبدیل شود. اشکال ال باکتری ممکن است در طول بیماری و یا بروسلوز نهفته ایجاد شوند و در عودهای مجدد بیماری و انتقال آن دخیل باشند. سیر (Allium Sativum L.) گیاهی دارویی است که آلیسین مهمترین ماده ضدمیکروبی آن میباشد. در این بررسی پس از استخراج عصاره کلروفرمی سیر و تعیین میزان کمّی آلیسین، حداقل غلظت بازدارنده از رشد (MIC) و باکتریکشی (MBC) بر روی بروسلا ملیتنسیس Rev1 و بروسلا آبورتوس S19 تعیین شد. اثر عصاره بر مورفولوژی بروسلا در غلظتهای کمتر از بازدارنده، اثر زمان و دما در تاثیر غلظتهای مختلف عصاره بر روی بروسلا و اثر ضدمیکروبی عصاره در حضور سوکروز بر روی باکتری مورد مطالعه قرار گرفت و نشان داد که اثر ضدمیکروبی آلیسین بر روی بروسلا تحت تاثیر دما قرار نمیگیرد و اثر کشندگی خود را در همان دو ساعت اول بر روی باکتری نشان میدهد. همچنین اشکال ال باکتری در غلظتهای کمتر از بازدارنده عصاره جدا نشدند.
کلیدواژههای فارسی مقاله
بروسلا، ال ـ فرم، آلیسین، ضدمیکروبی
عنوان انگلیسی
Study effect of garlic choloroformic extract (Allicin) on physiology and morphology of brucella
چکیده انگلیسی مقاله
Brucella under effects of agents such as penicillin, glycin and some hormones could convert to L-form. L-forms are possible during disease or latent brucellosis and interfering in renew relapsing disease. Garlic is a medicine plant that allicin the most important antimicrobial, is its compound. In this study after garlic choloroformic extract prepared and quantity of allicin calculated MIC and MBC for two strains (B.melitensis Rev1 and B.abortus S19) was calculated. Effect of extract on Brucella morphology in subMIC concentrations effect of time and temperature on extract activity and antimicrobial effect of extract with sucrose were studied. Results indicated that antimicrobial effect of allicin is temperature independent and showing its effect on bacteria in two hours. Also L-forms were not isolated in subMIC concentrations.
کلیدواژههای انگلیسی مقاله
Brucella, L-form, Allicin, Antimicrobial
نویسندگان مقاله
رضا شاپوری | r shapoury
1- department of bacteriology, faculty of medicine, tarbiat modarres university, tehran, iran
کارشناس ارشد، گروه باکتری شناسی دانشکده علوم پزشکی تربیت مدرس
سازمان اصلی تایید شده
: دانشگاه تربیت مدرس (Tarbiat modares university)
مرتضی ستاری | m sattari
tarbiat modarres university, faculty of medicine, bacteriology department, p.o.box 14155-6453, tehran, iran tel. 021 80111001, fax 021 8006544
تهران، دانشگاه تربیت مدرس، دانشکده علوم پزشکی، گروه باکتری شناسی صندوق پستی 158- 14115، تلفن 8011001 021 ، نمابر 8006544 021
سازمان اصلی تایید شده
: دانشگاه تربیت مدرس (Tarbiat modares university)
زهیر محمدحسن | z mohammad hassan
2- department of immunology, faculty of medicine, tarbiat modarres university, tehran, iran
دانشیار، گروه ایمنی شناسی دانشکده علوم پزشکی تربیت مدرس
سازمان اصلی تایید شده
: دانشگاه تربیت مدرس (Tarbiat modares university)
نشانی اینترنتی
http://www.jmp.ir/browse.php?a_code=A-10-222-3&slc_lang=fa&sid=fa
فایل مقاله
فایلی برای مقاله ذخیره نشده است
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده
fa
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
1
برگشت به:
صفحه اول پایگاه
|
نسخه مرتبط
|
نشریه مرتبط
|
فهرست نشریات