این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
فصلنامه علمی پژوهشی گیاهان دارویی، جلد ۲، شماره ۱۰، صفحات ۶۳-۶۰

عنوان فارسی اثر اسانس آویشن شیرازی (Zataria multiflora Boiss.) بر روی احتمال رشد استافیلوکوک طلایی در محیط آبگوشت قلب و مغز
چکیده فارسی مقاله توجه و علاقه فزاینده به جایگزینی نگهدارنده‌های شیمیایی (ضدمیکربی و ضداکسیداسیون) با انواع طبیعی، موجب مطالعات زیادی در مورد منابع گیاهی و جستجوی انواع عصاره‌ها و اسانس‌های گیاهی شده است، تا بتوان جایگزینی مناسب و طبیعی برای نگهدارنده‌های شیمیایی پیدا نمود. در این مطالعه، لگاریتم درصد احتمال رشد استافیلوکوک طلایی در محیط آبگوشت قلب و مغز متاثر از غلظت‌های مختلف (صفر، 03/0 و 06/0 درصد) اسانس آویشن شیرازی در طی 22 روز نگهداری در سه درجه حرارت (15، 25 و 35 درجه سانتی‌گراد) مورد بررسی قرار گرفت. لگاریتم درصد احتمال رشد استافیلوکوک طلایی به‌طور معنی‌داری (05/0p
کلیدواژه‌های فارسی مقاله

عنوان انگلیسی Effect of Zataria multiflora Boiss. essential oil on probability of growth initiation of Staphylococcus aureus in a brain heart infusion broth
چکیده انگلیسی مقاله The growing interest in the substitution of chemical food preservatives, both antimicrobials and antioxidants, by natural ones has fostered research on the vegetable source and screening of plant extracts and essential oils in order to identify acceptable natural alternatives. In this study, log probability percentage (Log P%) of growth of Staphylococcus aureus in Brain Heart Infusion (BHI) broth as affected by different concentrations of Zataria multiflora Boiss essential oil (0.0, 0.03 and 0.06%) during 22 days storage at three temperatures (35, 25 and 15ºC) was investigated. The Log P% of S. aureus was affected significantly (p < 0.05) by different concentrations of the essential oil. The Log P% of S. aureus in BHI broth with 0% essential oil at 35, 25 and 15ºC were –0.89, 1.24 and 1.55 respectively. While in BHI broth with 0.03 and 0.06% essential oils were -0.45, 0.24 and -4.21 and -0.45, -0.45 and -4.45 respectively (strong inhibitory action).
کلیدواژه‌های انگلیسی مقاله

نویسندگان مقاله افشین آخوندزاده بستی | aa basti
1- department of food hygiene, faculty of veterinary medicine, university of tehran
1- استادیار گروه بهداشت و کنترل مواد غذایی، دانشکده دامپزشکی تهران
سازمان اصلی تایید شده: دانشگاه تهران (Tehran university)

ودود رضویلر | v razavilar
1- department of food hygiene, faculty of veterinary medicine, university of tehran
2- استاد گروه بهداشت و کنترل مواد غذایی، دانشکده دامپزشکی تهران
سازمان اصلی تایید شده: دانشگاه تهران (Tehran university)

علی میثاقی | a misaghi
1- department of food hygiene, faculty of veterinary medicine, university of tehran
3- استادیار گروه بهداشت و کنترل مواد غذایی، دانشکده دامپزشکی تهران
سازمان اصلی تایید شده: دانشگاه تهران (Tehran university)

بهراد رادمهر | b radmehr
1- department of food hygiene, faculty of veterinary medicine, university of tehran
4- دستیار دکترای بهداشت مواد غذایی، دانشکده دامپزشکی تهران
سازمان اصلی تایید شده: دانشگاه تهران (Tehran university)

رضا عباسی فر | r abbasifar
1- department of food hygiene, faculty of veterinary medicine, university of tehran
5- دستیار دکترای بهداشت مواد غذایی، دانشکده دامپزشکی تهران
سازمان اصلی تایید شده: دانشگاه تهران (Tehran university)

داراب یزدانی | d yazdani
2- institute of medicinal plant, iranian academic center for education, culture and research, tehran, iran
6- مربی پژوهش، پژوهشکده گیاهان دارویی جهاد دانشگاهی، تهران
سازمان اصلی تایید شده: پژوهشکده‮ ‬گیاهان‮ ‬دارویی‮ ‬جهاد‮ ‬دانشگاهی (Institute of medicinal plants)

شاهین آخوندزاده | s akhondzadeh
no. 97, bozorgmehr st., qods st., enghelab ave, tehran, iran. p.o.box 13145-1446, tel 021 6462179, fax 021 6465554
تهران، خیابان انقلاب اسلامی، خیابان قدس، خیابان بزرگمهرغربی، شماره 97 صندوق پستی 1446- 13145، پژوهشکده گیاهان دارویی جهاددانشگاهی
سازمان اصلی تایید شده: پژوهشکده‮ ‬گیاهان‮ ‬دارویی‮ ‬جهاد‮ ‬دانشگاهی (Institute of medicinal plants)


نشانی اینترنتی http://www.jmp.ir/browse.php?a_code=A-10-34-21&slc_lang=fa&sid=fa
فایل مقاله فایلی برای مقاله ذخیره نشده است
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده fa
موضوعات مقاله منتشر شده psychiatry|
نوع مقاله منتشر شده 1
برگشت به: صفحه اول پایگاه   |   نسخه مرتبط   |   نشریه مرتبط   |   فهرست نشریات