این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
پنجشنبه 20 آذر 1404
علوم و صنایع غذایی ایران
، جلد ۱۵، شماره ۷۴، صفحات ۱۹۹-۱۹۱
عنوان فارسی
اثر نوع بسته بندی بر ماندگاری ماهی قزل آلای رنگین کمان (Rainbow Trout)
چکیده فارسی مقاله
چکیده اثر سه نوع بسته بندی رایج در ایران بر ماهی قزل آلای رنگین کمان مطالعه شد. ماهی ها پس از تخلیه احشا و آماده سازی در 4 تیمار قرار گرفتند. تیمار 1، بدون بسته بندی (شاهد)، تیمار 2 تحت وکیوم، تیمار 3 تحت اسکین پک و تیمار 4 تحت استرچ فیلم بسته بندی شد و به مدت یک هفته در سردخانه با دمای 1°C قرار داده شد، سپس تا پایان دوره در سردخانه با دمای-18 °C نگهداری شد. در ابتدا برای ماهی اولیه (شاهد) مقدار ترکیبات پروتئین، چربی، خاکستر، رطوبت و کربوهیدرات اندازه گیری و سپس ارزیابی های شیمیایی (pH و PV) و حسی (طعم و مزه، بو، بافت، رنگ و ظاهر کل) در زمان های 0، 15، 30، 45 و 60 روز با 5 تکرار انجام شد. نتایج نشان داد میزان PV در همه تیمارها به طور معناداری افزایش یافتند (mEq O2/kg 90 -0). در مقایسه بین تیمارها، اسکین پک به ترتیب کمترین میزان PV ( mEq O2/kg4) و بیشترین مقدارpH (6.25) را در میان 4 تیمار داشت. نتایج حاصل از ارزیابی حسی نشان داد که در انتهای دوره نمرات همه تیمارها کاهش یافت و فقط بسته بندی وکیوم بیشترین نمرات را کسب کرد.
کلیدواژههای فارسی مقاله
عنوان انگلیسی
چکیده انگلیسی مقاله
کلیدواژههای انگلیسی مقاله
نویسندگان مقاله
فاطمه رمضان |
دانش آموخته کارشناسی ارشد موسسه آموزش عالی تجن
محمدعلی سحری | mohammad ali
استاد گروه علوم و صنایع غذایی دانشکده کشاورزی دانشگاه تربیت مدرس
سازمان اصلی تایید شده
: دانشگاه تربیت مدرس (Tarbiat modares university)
عیسی گلشاهی |
استادیار دفتر بهبود کیفیت فرآوری و توسعه بازار آبزیان سازمان شیلات
نشانی اینترنتی
http://fsct.modares.ac.ir/article_17723_f670c6c4a96a69181e19bc0f708ef0e4.pdf
فایل مقاله
اشکال در دسترسی به فایل - ./files/site1/rds_journals/969/article-969-487914.pdf
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده
fa
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به:
صفحه اول پایگاه
|
نسخه مرتبط
|
نشریه مرتبط
|
فهرست نشریات