این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
پنجشنبه 20 آذر 1404
علوم و صنایع غذایی ایران
، جلد ۱۵، شماره ۷۴، صفحات ۲۱۲-۲۰۱
عنوان فارسی
تأثیر بتاسیکلودکسترین و کلریدسدیم روی دانسیته ظاهری سیبزمینی طی سرخکردن
چکیده فارسی مقاله
چکیده استفاده از ترکیباتی مثل سیکلودکسترینها و الکترولیتهای قوی که بتوانند کشش سطحی بین مادهغذایی و روغن را حین فرآیند سرخکردن عمیق تحت تأثیر قرار دهند، روی کیفیت محصول سرخشده از جمله دانسیته ظاهری مؤثر است. هدف این پژوهش، بررسی اثر افزودن بتاسیکلودکسترین و کلریدسدیم به روغن روی دانسیته ظاهری قطعات سیبزمینی و همچنین مدلسازی این عامل طی فرآیند سرخکردن عمیق بود. در این پژوهش، بتاسیکلودکسترین در غلظتهای 3/0 و 6/0 گرم در لیتر و کلریدسدیم با غلظتهای 1 و 3 درصد به روغن سرخکردنی افزوده شدند؛ سپس قطعات سیبزمینی در دماهای 150، 170 و 190 درجه سانتیگراد و زمانهای 90، 180، 270 و 360 ثانیه سرخ شدند. نتایج این مطالعه نشان داد که طی فرآیند سرخکردن، دانسیته ظاهری نمونههای مختلف با گذشت زمان کاهش پیدا میکند. همچنین، با افزایش دمای فرآیند از 150 به 190 درجه سانتیگراد روند کاهشی دانسیته ظاهری تشدید شد. علاوهبراین، تیمارهای بتاسیکلودکسترین و کلریدسدیم بصورت مجزا و تلفیقی، در هر دو غلظت، منجر به افزایش معنیدار دانسیته ظاهری نسبت به نمونه شاهد شدند. از سوی دیگر، جهت مدلسازی دانسیته ظاهری طی فرآیند سرخکردن عمیق، تعدادی مدل تجربی برای مدلسازی این عامل پیشنهاد گردید. میانگین ضریب همبستگی بین نتایج آزمایشها با یافتههای حاصل از این مدلها قابل توجه بود.
کلیدواژههای فارسی مقاله
عنوان انگلیسی
چکیده انگلیسی مقاله
کلیدواژههای انگلیسی مقاله
نویسندگان مقاله
جلال دهقان نیا |
دانشیار گروه علوم و صنایع غذایی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه تبریز
سازمان اصلی تایید شده
: دانشگاه تبریز (Tabriz university)
ژیلا رنجزاد |
دانش آموخته کارشناسی ارشد گروه علوم و صنایع غذایی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه تبریز
سازمان اصلی تایید شده
: دانشگاه تبریز (Tabriz university)
بابک قنبرزاده |
استاد گروه علوم و صنایع غذایی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه تبریز
سازمان اصلی تایید شده
: دانشگاه تبریز (Tabriz university)
نشانی اینترنتی
http://fsct.modares.ac.ir/article_17724_d0627b755a2bc3d809a8e5aa0af4ba2e.pdf
فایل مقاله
اشکال در دسترسی به فایل - ./files/site1/rds_journals/969/article-969-487915.pdf
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده
fa
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به:
صفحه اول پایگاه
|
نسخه مرتبط
|
نشریه مرتبط
|
فهرست نشریات