این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
دوشنبه 24 آذر 1404
بهره برداری و پرورش آبزیان
، جلد ۶، شماره ۱، صفحات ۴۹-۶۰
عنوان فارسی
ارزیابی ویژگیهای مکانیکی، ضدمیکروبی و مقاومت به آب فیلم نانوکامپوزیتی پروتئین میوفیبریل-نانوفیبر سلولز در ترکیب با اسانس پونه کوهی
چکیده فارسی مقاله
در این تحقیق فیلم زیست نانوکامپوزیت پروتئین میوفیبریل-نانوفیبرسلولز (%4/0NFC ) تولید شد و با هدف فعال سازی و کاهش حساسیت آن به آب، غلظت های مختلف (%2 و 5/1) اسانس پونه کوهی در ماتریکس زیست پلیمر شرکت داده شد. در این راستا ویژگیهای فیزیکی، مکانیکی، نوری و همچنین فعالیت ضد میکروبی فیلم های مختلف بررسی شد. حضور اسانس در ماتریکس زیست پلیمر پایداری مکانیکی فیلم ها را کاهش داد (05/0>p). هرچند با افزودن اسانس نفوذپذیری فیلم های فعال به بخار آب افزایش نشان داد اما این فیلمها حلالیت و تورم پذیری به مراتب کمتری نسبت به فیلم های نانوکامپوزیت ارائه دادند (05/0>p). افزایش زاویه تماس و کاهش رطوبت فیلم های فعال نیز نشان دهنده افزایش خاصیت آبگریزی و مقاومت به آب آنها بود. بررسی خواص میکروبی فیلم های مختلف نیز نشان داد که فیلم های فعال محتوی هر دو غلظت اسانس خواص ضدمیکروبی قابل قبولی در برابر 3 گونه باکتری Escherichia coli ، Staphylococcus aureus و Bacillus subitilis نشان دادند.
کلیدواژههای فارسی مقاله
پروتئین میوفیبریل، فیلم، اسانس، نانوفیبر سلولز، خواص ضد میکروبی،
عنوان انگلیسی
Evaluation of mechanical, antimicrobial and water resistance properties of myofibrillar protein-cellulose nanofiber blend nanocomposite incorporated with Oregano essential oil
چکیده انگلیسی مقاله
In this study, bionanocomposite of myofibrillar protein-nanofibrillated cellulose (0.4 wt%) developed. In order to improve antimicrobial properties and reduce its sensitivity to water, different concentrations (1/5 and 2%) Oregano essential oil added in the biopolymer matrix. In this regard, physical, mechanical, optical properties and antimicrobial activity of different films were investigated. The presence of essential oils in biopolymer matrix reduced mechanical stability (p< 0.05). Although with the addition of oil permeability to water vapor showed increased in activation films, but these films were presented far lower solubility and swelling than nanocomposite film (p< 0.05). Increase the contact angle and decrease of moisture content of the active films also represents an increase of hydrophobic properties and resistance to water them. Assessment microbial properties of various films also showed that the active films containing both oil concentration exhibited acceptable antimicrobial properties against three strains of bacteria E.coli, S.aureus and B.subitilis.
کلیدواژههای انگلیسی مقاله
نویسندگان مقاله
محسن کاظمی |
دانش آموخته دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
سازمان اصلی تایید شده
: دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
بهاره شعبانپور |
استاد دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
سازمان اصلی تایید شده
: دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
پرستو پورعاشوری |
استادیار دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
سازمان اصلی تایید شده
: دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
نشانی اینترنتی
http://japu.gau.ac.ir/article_3808_34952a9a793269fd220451e687bc0525.pdf
فایل مقاله
اشکال در دسترسی به فایل - ./files/site1/rds_journals/660/article-660-495996.pdf
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده
fa
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به:
صفحه اول پایگاه
|
نسخه مرتبط
|
نشریه مرتبط
|
فهرست نشریات