این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
شنبه 29 آذر 1404
مهندسی بیوسیستم ایران
، جلد ۴۸، شماره ۴، صفحات ۴۵۷-۴۶۵
عنوان فارسی
بررسی ارتباط میان ریزساختار و ویژگیهای تکنولوژیکی ماست تولید شده از شیر گاو و گاومیش در طول نگهداری
چکیده فارسی مقاله
استفاده از شیرهای مختلف با ویژگیهای متفاوت سبب بروز تغییر در ویژگیهای فراوردههای لبنی می شود. در این پژوهش برای تهیه ماست از شیر گاو و گاومیش استفاده شد و سپس خصوصیات شیمیایی، عکسبرداری نیروی اتمی، سختی بافت و آباندازی طی روزهای 1، 15 و 30 بعد از تولید و نگهداری در دمای OC4 بررسی گردید. تصاویر میکروسکوپی به دست آمده از سطح نمونههای ماست در پانزدهمین روز بعد از تولید نشان داد که ماست تولید شده از شیر گاو دارای سطحی با قلهها و برجستگیهای بلندتر نسبت به نمونه ماست تولید شده از شیر گاومیش میباشد. همچنین نتایج این پژوهش نشان داد که ویژگیهای تکنولوژیک، درصد آباندازی و بافت ماست تحت تاثیر ریزساختار آن میباشد.
کلیدواژههای فارسی مقاله
ماست، گاومیش، ریزساختار، آباندازی، سختی،
عنوان انگلیسی
The study on relationship between microstructure and technological properties of yoghurt produced from different types of milk during storage
چکیده انگلیسی مقاله
Using different milks with different characteristics resulted to the change in characteristics of the final dairy product. . In this study, yogurt samples were produced from cow and buffalo milk and their characteristics include chemical properties, syneresis, texture, rheological behavior and photography of atomic force microscope at 1, 15 and 30 days after storage. The microscopic images obtained from surface of three types of yogurt at fifteenth days of storage time showed that the number and the height of peaks in bovine yoghurt surface were higher than buffalo yoghurt. Our results also showed that the technological properties, percentage of synersis and texture of yoghurt were affected by its microstructure.
کلیدواژههای انگلیسی مقاله
yogurt, buffalo, syneresis, texture, microstructure
نویسندگان مقاله
مهرناز امینی فر |
پژوهشکده غذایی و کشاورزی، پژوهشگاه استاندارد
ثریا حسنی زعفرانی | hasani zaferani
دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم دارویی
سازمان اصلی تایید شده
: دانشگاه آزاد اسلامی علوم دارویی (Islamic azad university pharmaceutical sciences branch)
مریم مصلحی شاد |
دانشگاه آزاد اسلامی واحد صفا دشت
نشانی اینترنتی
https://ijbse.ut.ac.ir/article_63811_fadd219e84404abe8f7f33bd5b1f9a03.pdf
فایل مقاله
اشکال در دسترسی به فایل - ./files/site1/rds_journals/1228/article-1228-506426.pdf
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده
fa
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به:
صفحه اول پایگاه
|
نسخه مرتبط
|
نشریه مرتبط
|
فهرست نشریات