این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
Medical Laboratory Journal، جلد ۱۱، شماره ۵، صفحات ۰-۰

عنوان فارسی
چکیده فارسی مقاله
کلیدواژه‌های فارسی مقاله

عنوان انگلیسی Total Aflatoxin”, “Aflatoxin B1” and “Ochratoxin A” Residues in Wheat Flour Produced in Kurdistan Province-Iran
چکیده انگلیسی مقاله
کلیدواژه‌های انگلیسی مقاله

نویسندگان مقاله هیرو معماری | hiro memari
department of food science and technology, faculty of agriculture, mahabad branch, islamic azad university, mahabad, iran

سازمان اصلی تایید شده: دانشگاه آزاد اسلامی علوم و تحقیقات (Islamic azad university science and research branch)

کیوان ابراهیمی محمدی | keiwan ebrahimi mohammadi
department of food science and technology, faculty of agriculture, mahabad branch, islamic azad university, mahabad, iran

سازمان اصلی تایید شده: دانشگاه آزاد اسلامی علوم و تحقیقات (Islamic azad university science and research branch)

پیمان اسماعیل زاده | peiman esmaeilzadeh
department of food science and technology, faculty of agriculture, mahabad branch, islamic azad university, mahabad, iran

سازمان اصلی تایید شده: دانشگاه آزاد اسلامی علوم و تحقیقات (Islamic azad university science and research branch)


نشانی اینترنتی http://goums.ac.ir/mljgoums/browse.php?a_code=A-10-1-480&slc_lang=fa&sid=en
فایل مقاله فایلی برای مقاله ذخیره نشده است
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده en
موضوعات مقاله منتشر شده تخصصی
نوع مقاله منتشر شده تحقیقی
برگشت به: صفحه اول پایگاه   |   نسخه مرتبط   |   نشریه مرتبط   |   فهرست نشریات