این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
شنبه 6 دی 1404
علوم دامی
، جلد ۳۰، شماره ۱۱۶، صفحات ۲۰۵-۲۱۸
عنوان فارسی
بررسی نسبتهای ایدهآل آرژنین به لایزین قابل هضم با و بدون مکمل گوانیدینو استیک اسید بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجههای بوقلمون
چکیده فارسی مقاله
به منظور بررسی نسبتهای ایدهآل آرژنین به لایزین قابل هضم با و بدون مکمل گوانیدینواستیک اسید بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجههای بوقلمون، تعداد 480 قطعه جوجه یک روزه بوقلمون نر (BUT6) به صورت فاکتوریل 2×4، به 8 تیمار، 6 تکرار و 10 قطعه در هر تکرار اختصاص یافتند. تیمارهای آزمایشی شامل 4 نسبت مختلف آرژنین به لایزین قابل هضم (85، 95، 105 و 115 درصد) و 2 سطح کرامینو به عنوان منبع گوانیدینواستیک اسید (GAA، صفر و 06/0 درصد) در دو دوره سنی آغازین (21-0 روزگی) و رشد (49-22روزگی) مورد استفاده قرار گرفتند. در پایان دوره از هر واحد آزمایشی دو پرنده به طور تصادفی انتخاب و کشتار شده و خصوصیات لاشه مورد بررسی قرار گرفت. نتایج نشان داد، تیمار با نسبت 85 درصد آرژنین به لایزین نسبت به تیمارهای 105 و115 درصد بدون مکمل GAA افزایش وزن کمتری داشتند و افزودن GAA آن را جبران کرد. استفاده از مکمل GAA، طی دورهی رشد و کل دوره، به طور معنیداری باعث کاهش میزان خوراک مصرفی شد. گروههای با نسبت 85 درصد آرژنین به لایزین در مقایسه با نسبتهای دیگر به طور معنیداری ضریب تبدیل خوراک بیشتری در دوره آغازین داشتند. در همه دورهها سطح 06/0 درصد GAA به طور معنیداری ضریب تبدیل خوراک را کاهش داد. افزودن مکمل GAA درصد وزن لاشه، سینه و بال را به طور معنیداری افزایش داد. نتایج این آزمایش نشان داد، مکمل GAA می تواند اثرات کمبود سطوح پایین آرژنین در جیره بوقلمونهای نر جوان را جبران و عملکرد را بهبود بخشد.
کلیدواژههای فارسی مقاله
عنوان انگلیسی
Effects of ideal ratios of digestible Arg:Lys with or without guanidino acetic acid on growth performance and carcase traits of turkey poults
چکیده انگلیسی مقاله
A total of 480 one-day-old male turkey (B.U.T.6) were assigned to eight treatments with six replicates and 10 birds in each replicate in a 4x2 factorial arrangement. Treatment groups were four ideal ratios of digestible Arg to Lys (85, 95, 105, and 115%) and two levels of CreAmino (0 and 0.06%) as a guanidino acetic acid (GAA) source. Body weight gains (BWG), feed conversion ratio (FCR) and feed intake (FI) were measured during two periods of starter (0-21d) and grower (22-49d). At the end of experiment (49 d) two birds per replicate were selected and slanghtered and their carcass traits were measured. The main effect of Arg:Lys on BWG was significant during starter period (P< 0.05). Birds fed diets with 85 % Arg:Lys ratio without GAA had significantly lower BWG compared to 105 and 115 % ratios (P< 0.05). Dietary supplementation of GAA improved the lower BWG. During the growing and overall periods, dietary addition of GAA significantly decreased FI (P< 0.05). FCR was significantly higher for birds fed diets with 85% digestible Arg:Lys compared to the higher Arg:Lys ratios at starter period (P< 0.05). Dietary supplementation of GAA (0.06%) significantly improved FCR (P< 0.05). The main effect of GAA addition (0.06%) was significant for carcass, breast and wing yield (P< 0.05). Rresults of the current experiment showed tha dietary GAA supplementation has a potential to compensate low Arg:Lys ratio in turkey poults, leading to improved growth performance.
کلیدواژههای انگلیسی مقاله
نویسندگان مقاله
حمید اسماعیلی |
دانش آموخته کارشناسی ارشد، گروه علوم دامی، واحد کرج، دانشگاه آزاد اسلامی، کرج، ایران
سازمان اصلی تایید شده
: دانشگاه آزاد اسلامی کرج (Islamic azad university of karaj)
سید ناصر موسوی | seyed naser
گروه علوم دامی، واحد ورامین- پیشوا، دانشگاه آزاد اسلامی، ورامین، ایران
نیما ایلا |
گروه علوم دامی، واحد کرج، دانشگاه آزاد اسلامی، کرج، ایران
سازمان اصلی تایید شده
: دانشگاه آزاد اسلامی کرج (Islamic azad university of karaj)
حامد محمدی |
گروه کشاورزی، دانشگاه پیام نور، تهران، ایران
سازمان اصلی تایید شده
: دانشگاه پیام نور تهران (Payame noor university)
نشانی اینترنتی
http://asj.areo.ir/article_113959_1e7e5769b515999b5e0af215a1b7f15d.pdf
فایل مقاله
اشکال در دسترسی به فایل - ./files/site1/rds_journals/953/article-953-533303.pdf
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده
fa
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به:
صفحه اول پایگاه
|
نسخه مرتبط
|
نشریه مرتبط
|
فهرست نشریات