این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
جمعه 21 آذر 1404
علوم و صنایع غذایی ایران
، جلد ۱۵، شماره ۷۶، صفحات ۲۴۲-۲۳۱
عنوان فارسی
بهینه سازی خواص آنتی اکسیدانی عصاره جلبک قهوه ای (Sargassum glaucescens) در شرایط آزمایشگاهی با استفاده از روش سطح پاسخ
چکیده فارسی مقاله
چکیده جلبکدریاییSargassum glaucescens از سواحل چابهارجمع آوری و جهت بررسی خواص آنتیاکسیدانی عصاره متانولی مورد بررسی قرار گرفت. عصاره جلبکدر سه زمان (1، 3 و 5 ساعت)، سه سطح دمایی (24، 47 و 70 درجه سانتیگراد) و سهسطح غلظت (60، 80 و 100 درصد) استخراج شد. خواص آنتیاکسیدان عصاره های جلبک با روش مهار رادیکال آزاد[1] سنجش شد. در این تحقیق برای پیشبینی خواص آنتیاکسیدان عصاره جلبک سارگاسوماز بهینه سازی پاسخ سطحی و طرح مرکب مرکزی استفاده شد. با توجه به نتایج، غلظت حلال 39/99 درصد، دمای 66/57 درجه سانتیگراد و زمان32/4 ساعت به عنوان تیمار بهینه استخراج عصاره بدست آمد. در این روش بالاترین میزان فعالیت مهار رادیکال ازاد 93/36 درصد حاصل شد. اعتبار سنجی مدل بدست آمده نیز تایید گردید. میزان فنلکل عصاره در سطح بهینه 56/0±2/3 میلیگرم اسیدگالیک بر گرم عصاره بود. نتایج نشان داد که جلبک Sargassum glaucescensمی تواند به عنوان یک گونه هدف برای استخراج ترکیبات آنتی اکسیدانی استفاده شود. [1]- 2,2-diphenyl-1-picrylhydrazyl
کلیدواژههای فارسی مقاله
آنتیاکسیدان، پلی فنل، خلیج چابهار، روش سطح پاسخ، سارگاسوم،
عنوان انگلیسی
چکیده انگلیسی مقاله
کلیدواژههای انگلیسی مقاله
نویسندگان مقاله
علی طاهری |
مدیر گروه شیلات دانشگاه دریانوردی و علوم دریایی چابهار
سازمان اصلی تایید شده
: دانشگاه دریانوردی و علوم دریایی چابهار (Chabahar university)
افره نصرتی | افره
دانشگاه دریانوردی و علوم دریایی
سازمان اصلی تایید شده
: دانشگاه دریانوردی و علوم دریایی چابهار (Chabahar university)
چکاوک خواجه امیری |
دانشگاه دریانوردی و علوم دریایی
سازمان اصلی تایید شده
: دانشگاه دریانوردی و علوم دریایی چابهار (Chabahar university)
نشانی اینترنتی
http://fsct.modares.ac.ir/article_18173_23db2ea1f5bd8641a476b7fc1d4c1c00.pdf
فایل مقاله
اشکال در دسترسی به فایل - ./files/site1/rds_journals/969/article-969-538812.pdf
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده
fa
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به:
صفحه اول پایگاه
|
نسخه مرتبط
|
نشریه مرتبط
|
فهرست نشریات