این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
شنبه 22 آذر 1404
پوست و زیبایی
، جلد ۸، شماره ۲، صفحات ۶۳-۷۰
عنوان فارسی
اثر شاخص و بار گلایسمیک رژیم غذایی بر آکنه: یک مرور سیستماتیک
چکیده فارسی مقاله
زمینه و هدف: آکنه بیماری مزمن و التهابی پوستی است که شیوع فراوانی در میان جوانان و نوجوانان دارد. مطالعات، نتایج متناقضی در رابطه با تأثیر شاخص گلایسمیک و بار گلایسمیک رژیم غذایی برروی آکنه گزارش کردهاند. بنابراین هدف از مطالعهی حاضر بررسی اثر شاخص گلایسمیک و بار گلایسمیک رژیم غذایی بر شدت علائم آکنه میباشد. روش اجرا: تمام مطالعات مربوط تا دسامبر 2016 با استفاده از پایگاههای Google Scholar، PubMed، Science direct، Ovid و Cochrane library جمعآوری شد. تمامی مطالعات انسانی که به اثر GI (glycemic index) یا GL (glycemic load) برروی آکنه پرداخته بودند جهت بررسی انتخاب شدند. یافتهها: از 714 مقاله در جستوجوی اولیه، 6 مطالعه مداخلهای و 3 مطالعه مورد ـ شاهدی در مرور سیستماتیک وارد شدند. مطالعات مورد شاهدی نشان دادند افراد مبتلا به آکنه نسبت به گروه کنترل بیشتر از غذاهای با نمایهی گلایسمیک بالا (HGI) استفاده میکردند. در مطالعات مداخلهای، رژیم با نمایهی گلایسمیک پایین (LGI) توانست تعداد ضایعات آکنه و همچنین مقاومت انسولین را نسب به رژیم HGI بهبود بدهد. نتیجهگیری: بهطور کلی رژیم دارای بار گلایسمیک پایین نسبت به رژیم دارای بار گلایسمیک بالا منجر به بهبود آکنه چه ازنظر تعداد جوشها و چه ازنظر شدت و وخامت التهاب میگردد.
کلیدواژههای فارسی مقاله
آکنه ولگاریس، شاخص گلایسمیک، بار گلایسمیک
عنوان انگلیسی
The effect of dietary glycemic index and load on acne vulgaris: A systematic review
چکیده انگلیسی مقاله
Background and Aim: Acne is one of the most common diseases among young individuals. Controversial findings are reported about the effect of glycemic index (GI) and glycemic load (GL) of the diet on acne vulgaris. The aim of this study was to investigate the effect of GI and GL of diet on severity of acne. Methods: All relevant studies on effects of GI or GL on acne published up to December 2016 were collected using PubMed, Google Scholar, Science direct, Ovid and Cochrane library. Results: Of 714 articles in our initial research, 6 interventional and 3 case-control studies were included. Case-control studies revealed that patients with acne vulgaris consumed diets with a higher GI rather than control group. Intervention with a low GI diet reduced lesion counts and improved the severity of acne as well as insulin sensitivity compared with those under high GI diet. Conclusion: Overall, a diet with low GI and GL could improve acne severity and inflammatory lesions.
کلیدواژههای انگلیسی مقاله
acne vulgaris, glycemic index, glycemic load
نویسندگان مقاله
سپیده رحمانی | sepideh rahmani
food security research center, isfahan university of medical sciences, isfahan, iran
مرکز تحقیقات امنیت غذایی و گروه تغذیه ی جامعه، دانشکده ی تغذیه و علوم غذایی، دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، اصفهان، ایران
سازمان اصلی تایید شده
: دانشگاه علوم پزشکی اصفهان (Isfahan university of medical sciences)
غلامرضا عسگری | gholamreza askari
food security research center, isfahan university of medical sciences, isfahan, iran
مرکز تحقیقات امنیت غذایی و گروه تغذیه ی جامعه، دانشکده ی تغذیه و علوم غذایی، دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، اصفهان، ایران
سازمان اصلی تایید شده
: دانشگاه علوم پزشکی اصفهان (Isfahan university of medical sciences)
مهدی صادقیان | mehdi sadeghian
paramedical school, department of nutrition, ahvaz university of medical sciences, ahvaz, iran
دانشکده ی پیراپزشکی، گروه تغذیه، دانشگاه علوم پزشکی اهواز، اهواز، ایران
سازمان اصلی تایید شده
: دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز (Ahvaz jundishapur university of medical sciences)
مطهره حیدری بنی | motahareh heidari
food security research center, isfahan university of medical sciences, isfahan, iran
مرکز تحقیقات امنیت غذایی و گروه تغذیه ی جامعه، دانشکده ی تغذیه و علوم غذایی، دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، اصفهان، ایران
سازمان اصلی تایید شده
: دانشگاه علوم پزشکی اصفهان (Isfahan university of medical sciences)
نشانی اینترنتی
http://jdc.tums.ac.ir/browse.php?a_code=A-10-1-147&slc_lang=fa&sid=fa
فایل مقاله
دریافت فایل مقاله
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده
fa
موضوعات مقاله منتشر شده
تخصصی
نوع مقاله منتشر شده
پژوهشی
برگشت به:
صفحه اول پایگاه
|
نسخه مرتبط
|
نشریه مرتبط
|
فهرست نشریات