این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
شنبه 22 آذر 1404
علوم و صنایع غذایی ایران
، جلد ۱۵، شماره ۷۵، صفحات ۳۵۱-۳۴۳
عنوان فارسی
بررسی هیدرولیز آنزیمی پرمیت حاصل از اولترافیلتراسیون شیر پنیرسازی
چکیده فارسی مقاله
پرمیت فرآوردهی فرعی حاصل از عملیات اولترافیلتراسیون در نوعی فرآیند پنیرسازی است که به شکل مایع از غشا تراوش نموده و عمدتا حاوی 8/4 - 5/4 درصد لاکتوز( 80 درصد مقدار اولیه) و 47/0 -44/0 نمکهای معدنی است. برتری مهم پرمیت در مقایسه با آب پنیر کارخانههایی که با روش غیراولترافیلتراسیون پنیر تولید میکنند این است که لاکتوز را میتوان بهصورت دستنخورده حفظ کرد و در آن میکروب و آنزیمی وجود ندارد و از طرفی pH پرمیت در حدود 5/6 است که با pH مطلوب آنزیم بتاگالاکتوزیداز همخوانی دارد. در این پژوهش پرمیت آزمایششده مربوط به کارخانهی پگاه ارومیه است که نمونههای حرارتدیده طبق طرح آمادهسازی گردید و در انکوباتور با دماهای ( 35، 40و45) درجهی سلسیوس و بازهی زمانی (1 ، 5/2و4) ساعت قرار داده شد. سپس تیمارهای تهیهشده برای سنجش میزان هیدرولیز آنزیمی و بررسی اثر آنزیم لاکتاز به کمک دستگاه میلکواسکن، با نقطهی انجماد ارزیابی شد. نتایج نشان داد که نمونهی حرارتدیده با غلظت آنزیمی 1/0 در مدت زمان 150 دقیقه در دمای ċ40 بهترین نتیجه را ارائه میدهد. در هر یک از نمونهها کدورت وpH بررسی شدند. در نمونههای حرارتدیده کدورت کمتری مشاهده شد و pH روابط معنیداری را نشان نداد.
کلیدواژههای فارسی مقاله
بتاگالاکتوزیداز پرمیت هیدرولیز آنزیمی،
عنوان انگلیسی
A Survey about enzymatic hydrolysis of permeate from cheese milk ultra filtration
چکیده انگلیسی مقاله
کلیدواژههای انگلیسی مقاله
نویسندگان مقاله
آزیتا نعمتی |
کارشناسی ارشد دانشگاه آفاق ارومیه
محمد علیزاده |
عضو هیئت علمی گروه علوم و صنایع غذایی دانشگاه ارومیه
سازمان اصلی تایید شده
: دانشگاه ارومیه (Urmia university)
زهرا قاسم پور |
عضو هیئت علمی گروه علوم و صنایع غذایی دانشگاه علوم پزشکی تبریز
سازمان اصلی تایید شده
: دانشگاه علوم پزشکی تبریز (Tabriz university of medical sciences)
نشانی اینترنتی
http://fsct.modares.ac.ir/article_18058_6fa323579b88dd0293a67a2303541eaa.pdf
فایل مقاله
اشکال در دسترسی به فایل - ./files/site1/rds_journals/969/article-969-555178.pdf
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده
fa
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به:
صفحه اول پایگاه
|
نسخه مرتبط
|
نشریه مرتبط
|
فهرست نشریات