این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
پنجشنبه 20 آذر 1404
علوم و صنایع غذایی ایران
، جلد ۱۵، شماره ۷۷، صفحات ۲۹-۱۵
عنوان فارسی
تاثیر یخآب حاوی عصاره و اسانس زنجبیل در مهار تغییرات شیمیایی، میکروبی و حسی ماهی قزلآلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)
چکیده فارسی مقاله
در این تحقیق اثر یخآب زیست فعال حاوی عصاره و اسانس زنجبیل بر بهبود کیفیت نگهداری کوتاه مدت ماهی قزلآلای رنگین کمان مورد بررسی قرار گرفت. ماهیها به مدت 16 روز در سه نوع یخآب (حاوی عصاره و اسانس زنجبیل و نمونه کنترل) نگهداری شدند. طی فواصل چهار روزه آزمونهای شیمیایی(پراکسید، تیوباربیتوریک اسید، اسیدهای چرب ازاد و مجموع بازهای ازته فرار)، میکروبی (میزان کل باکتریهای قابل رویت و میزان باکتری های سرمادوست) و حسی( ظاهر عمومی، چشم، ظاهر آبشش، بوی آبشش و طعم ) انجام شد. نتایج حاکی از وجود اختلاف معنادار کیفیت نمونههای نگهداری شده در یخ آب حاوی اسانس و عصاره زنجبیل با نمونه کنترل بود. وجود عصاره و اسانس زنجبیل اثرات مثبتی بر پذیرش طعم و کیفیت ظاهری نمونه-ها داشت. فساد اکسیداتیو، میکروبی و حسی با وجود عصاره و اسانس زنجبیل کنترل شد. با استفاده از یخ آب زیست فعال، دوره نگهداری ماهی قزل آلای رنگین کمان چهار روز افزایش یافت.
کلیدواژههای فارسی مقاله
عنوان انگلیسی
Effect of Slurry Ice Containing Ginger Extracts and Essential Oils to Inhibit Chemical, Microbiological and Sensory Changes in Rainbow Trout (Oncorhynchus mykiss)
چکیده انگلیسی مقاله
کلیدواژههای انگلیسی مقاله
نویسندگان مقاله
محمود ناصری |
دانشگاه شیراز
سازمان اصلی تایید شده
: دانشگاه شیراز (Shiraz university)
مریم نصری |
دانشگاه زابل
سازمان اصلی تایید شده
: دانشگاه زابل (Zabol university)
مجید علی پور اسکندانی | ali pour eskandani
دانشگاه زابل
سازمان اصلی تایید شده
: دانشگاه زابل (Zabol university)
نشانی اینترنتی
http://fsct.modares.ac.ir/article_18412_832cca88c27118b640b4bc54e2de8f9e.pdf
فایل مقاله
اشکال در دسترسی به فایل - ./files/site1/rds_journals/969/article-969-563836.pdf
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده
fa
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به:
صفحه اول پایگاه
|
نسخه مرتبط
|
نشریه مرتبط
|
فهرست نشریات