این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
پژوهش های تولیدات دامی، جلد ۸، شماره ۱۸، صفحات ۲۰-۲۹

عنوان فارسی اثر سطوح مختلف عصاره میکروجلبک کلرلا ولگاریس بر عملکرد در جوجه‌های گوشتی مواجه با تنش گرمایی
چکیده فارسی مقاله هدف این تحقیق مقایسه سطوح عصاره میکروجلبک کلرلا ولگاریسبا افزودنی‌ها بر عملکرد، ویژگی‌های لاشه وفراسنجه‌هایخونی جوجه‌های گوشتی مواجه با تنش گرمایی بود. این آزمایش با تعداد 280 قطعه جوجه خروس گوشتی یکروزه راس 308 به مدت 6 هفته انجام شد. این آزمایش در قالب طرح کاملا تصادفی با 7 تیمار در 4 تکرار انجام شد. تیمارها شامل: 1- شاهد؛ 2- جیره با 2/0 گرم در کیلوگرم عصاره کلرلا ؛ 3- جیره با 4/0 گرم در کیلوگرم عصاره کلرلا؛ 4- جیره با 100 میلی‌گرم در کیلوگرم خوراک ویتامین E؛ 5- جیره با پربیوتیک؛ 6- جیره با پروبیوتیک؛ 7- جیره با آنتی‌بیوتیک. تنش گرمایی از 25 تا 42 روزگی اعمال شد. تیمار 2 سبب افزایش در مصرف خوراک و وزن­گیری در مقایسه با سایر تیمارها شد (05/0 >P). تیمار 3 کمترین ضریب تبدیل را در مقایسه با سایر تیمارها نشان داد (05/0 >P). غلظت گلوکز، پروتئین، آلبومین و HDL با مصرف تیمار 2 در مقایسه با سایر تیمارها افزایش یافتند. بیشترین و کمترین غلظت کلسترول، تری‌گلیسرید و VLDL به­ترتیب در تیمارهای شاهد و 2 مشاهده شد (05/0 >P). وزن لاشه توخالی و پیش‌معده در تیمارهای 2 و 3 بیشترین افزایش را داشتند (05/0 >P). به­طور کلی عصاره کلرلا در غلظت 2/0 گرم در کیلوگرم می‌تواند برای بهبود عملکرد جوجه‌های گوشتی جایگزین مناسبی برای سایر افزودنی‌های خوراکی به­ویژه آنتی‌بیوتیک‌ها باشد.
کلیدواژه‌های فارسی مقاله

عنوان انگلیسی Effect of Different Levels of Chlorella Vulgaris Microalgae Extract on Performance in Heat-Stressed Broilers
چکیده انگلیسی مقاله The aim of this study was to compare the levels of chlorella vulgaris microalgae extract with additives on performance, carcass characteristics and blood biochemical metabolites in heat-stressed broilers. This experiment has been done using 280 one day-old Ross 308 broiler chicks for 6 weeks. This experiment has been done in completely randomized design with 7 treatments and 4 replicates. Experimental treatments were including: 1- control; 2- diet containing 0.2 g/Kg chlorella extract; 3- diet containing 0.4 g/Kg chlorella extract; 4- diet containing 100 mg/Kg vitamin E; 5- diet containing prebiotic; 6- diet containing probiotic; 7- diet containing antibiotic. Heat stress program applied from 25-42 d.Treatment 2 caused an increase of feed intake and weight gain in comparison to other treatments (P< 0.05). Treatment 3 showed the lowest conversion ratio in comparison to other treatments (P< 0.05). Concentration of glucose, protein, albumin and HDL were increased with consumption of treatment2 in comparison with other treatments. The most and the least concentration of cholesterol, triglyceride and VLDL was observed in control and treatment 2, respectively. Weight of empty carcass and proventriculus had the most increase in treatments 2 and 3 (P< 0.05). Generally, chlorella in concentration of 0.2 g/kg can be a suitable substitution for other additives specially antibiotics in order to improve the performance of boilers.  
کلیدواژه‌های انگلیسی مقاله

نویسندگان مقاله احمد زیار لاریمی | ahmad ziar larimi


منصور رضایی | mansour rezaei


یدالله چاشنی دل | yadollah chashnidel


بهروز زارعی دارکی | behrouz zarei darki


ایوب فرهادی | ayoub farhadi



نشانی اینترنتی http://rap.sanru.ac.ir/browse.php?a_code=A-10-1-268&slc_lang=fa&sid=fa
فایل مقاله فایلی برای مقاله ذخیره نشده است
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده fa
موضوعات مقاله منتشر شده تخصصی
نوع مقاله منتشر شده پژوهشی
برگشت به: صفحه اول پایگاه   |   نسخه مرتبط   |   نشریه مرتبط   |   فهرست نشریات