این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
پنجشنبه 4 دی 1404
علوم دامی
، جلد ۳۰، شماره ۱۱۷، صفحات ۱۰۳-۱۱۶
عنوان فارسی
اثر تفاله هسته انار فرآوری شده با هیدروکسید کلسیم بر عملکرد، صفات کیفی، کلسترول تخم مرغ و فراسنجههای بیوشیمیایی خون و وضعیت ضداکسیدانی مرغهای تخمگذار
چکیده فارسی مقاله
به منظور بررسی اثرتفاله هسته انارفرآوری شده با هیدروکسید کلسیم بر فراسنجههای عملکرد، صفات کیفی و کلسترول تخم مرغ و فراسنجههای بیوشیمیایی خون و وضعیت ضداکسیدانی مرغهای تخمگذار در پیک تولید آزمایشی در قالب طرح کاملا تصادفی اجرا شد. در این تحقیق از تعداد 200 قطعه مرغ تخمگذار های–لاین W-36 در مرحله پیک تولید و سن 32 هفته در قالب 4 تیمار با 5 تکرار و 10 قطعه مرغ در هر تکرار استفاده شد. مرغها با جیرههای آزمایشی شامل سطوح 0، 4، 7 و 10 درصد تفاله هسته انار فرآوری شده با هیدروکسید کلسیم به مدت سه دوره 28 روزه تغذیه شدند. داد. تحلیل دادهها نشان داد که تفاله هسته انار فرآوری شده با هیدروکسید کلسیم باعث بهبود درصد تولید، وزن تخم مرغ، توده تخم مرغ، ضریب تبدیل و مصرف خوراک مرغهای تخمگذار گردید صفات کیفی تخم مرغ نیز شامل شاخص شکل تخم مرغ، شاخص زرده و ضخامت پوسته تحت تأثیر سطح تفاله انار فرآوری شده قرار نگرفتند ولی واحد هاو سفیده تخم مرغ در مرغهای تغذیه شده با سطح 10 درصد تفاله انار فرآوری شده با هیدروکسید کلسیم افزایش یافت. ضخامت پوسته و مقاومت پوسته تخم مرغ در گروه تغذیه شده با تفاله انار فرآوری شده افزایش یافت غلطت کلسترول زرده و خون و غلظت مالون دیآلدئید خون با افزودن تفاله هسته انار فرآوری شده کاهش یافت. بنابراین افزودن تفاله انار فرآوری شده با هیدروکسید کلسیم در جیره مرغهای تخمگذار، احتمالا باعث بهبود عملکرد، صفات کیفی پوسته تخم مرغ و کاهش کلسترول و بهبود وضعیت ضداکسیدانی مرغهای تخمگذار گردد
کلیدواژههای فارسی مقاله
تفاله هسته انار، کلسترول، توده تخم مرغ، مالون دیآلدئید،
عنوان انگلیسی
Effect of processed pomegranate pulp with Hydroxide Calcium on performance, egg quality and cholesterol, blood biochemical parameters and antioxidant status of laying hens
چکیده انگلیسی مقاله
The aim of this study was conducted to evaluate the effects of processed pomegranate pulp with Hydroxide Calcium on performance egg quality and cholesterol, blood biochemical parameters and antioxidant status of laying hens in peak production of laying hens. A total 200 Hy-Line W-36 at peak production with 32 weeks. The dietary treatments were included the levels of 0, 4, 7 and 10 % of processed pomegranate pulp with Hydroxide Calcium. The performance data including egg percentage, feed intake, egg mass, and FCR were weekly recorded. The results were revealed that processed pomegranate pulp with Hydroxide Calcium(PPP) improved the egg percentage, feed intake, egg mass, and FCR. The egg quality parameters did not affected by dietary treatments with exception that Haugh unit increased in birds received the processed pomegranate pulp. The eggshell parameters involved eggshell weight and specific gravity had no affected by dietary treatments. The eggshell thickness and eggshell resistance was increased when hens fed diets contained PPP. The PPP diets decreased the egg cholesterol and blood cholesterol. The concentration of malondialdehyde decreased with enhancement of the levels PPP in diets. It is concluded that addition of pomegranate pulp with Hydroxide Calcium may be improved the performance, egg quality, and antioxidant status and cholesterol of laying hens.
کلیدواژههای انگلیسی مقاله
Cholesterol, Egg mass, Malondialdehyde, Pomegranate pulp
نویسندگان مقاله
طاهره غزنوی |
دانشاموخته کارشناسی ارشد، گروه علوم دامی، دانشگاه بیرجند
سید جواد حسینی واشان |
دانشیار، گروه علوم دامی، دانشگاه بیرجند
نظر افضلی |
استاد، گروه علوم دامی، دانشگاه بیرجند
سید احسان غیاثی |
استادیار، گروه علوم دامی، دانشگاه بیرجند
نشانی اینترنتی
http://asj.areo.ir/article_116049_adcd42ac16d510f302396007eb65b464.pdf
فایل مقاله
اشکال در دسترسی به فایل - ./files/site1/rds_journals/953/article-953-577391.pdf
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده
fa
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به:
صفحه اول پایگاه
|
نسخه مرتبط
|
نشریه مرتبط
|
فهرست نشریات