این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
سه شنبه 2 دی 1404
علوم دامی
، جلد ۳۰، شماره ۱۱۷، صفحات ۱۴۱-۱۵۰
عنوان فارسی
تاثیر چرای مستقیم گیاه کامل جو بر عملکرد و خصوصیات پرواری برههای دالاق
چکیده فارسی مقاله
به منظور بررسی توان پرواری بره ها با استفاده از چرای مستقیم علوفه جو از 21 راس بره نر نژاد آتابای (دالاق) با وزن اولیه 0.4 ±22.5 کیلوگرم در قالب یک طرح کامل تصادفی، با 3 تیمار و 7 تکرار استفاده شد. تیمارهای آزمایشی شامل تیمار اول (شاهد): استفاده از جیره پرواری، تیمار دوم: یک ماه چرا و 2 ماه جیره پروار و تیمار سوم: دو ماه چرا و یک ماه جیره پروار بودند. تاثیر تیمارها بر وزن نهایی و مصرف خوراک در طول آزمایش معنی دار نبود، با این حال میانگین افزایش وزن روزانه بره ها در ماه اول، دوم و سوم آزمایش بین تیمارها تفاوت معنی داری (0.05>P) داشت. راندمان، وزن و طول لاشه، سطح مقطع و ضخامت چربی راسته تحت تاثیر تیمارهای آزمایشی قرار نگرفت. همچنین بره هایی که به ترتیب یک و دو ماه تحت چرا قرار داشتند، بیشترین وزن ران را به خود اختصاص دادند و این اختلاف با بره های تغذیه شده با جیره پروار معنی دار بود (0.05>P). وزن پیش سینه + قلوه گاه نیز در تیمار یک ماه چرا نسبت به سایر تیمارها به طور معنی داری بیشتر بود (0.05>P).
کلیدواژههای فارسی مقاله
بره های دالاق، چرا، گیاه کامل جو، خصوصیات لاشه،
عنوان انگلیسی
The Effect of Fattening Potential of Dalagh Lambs Fed Grazing Whole-Crop Barley
چکیده انگلیسی مقاله
In order to study of fattening potential of lambs by pasturing barley forage, 21 Atabay (Dalagh) ram lambs, with initial body weight 22.5±0.4 selected and used in 90 days feeding experiment. A completely randomized design with 3 treatments and 7 replications was used. The lambs were fed diets include: (1) fattening diet, (2) 1 month grazing + 2 month fattening deit, (3) 2 month grazing +1 month fattening diet. The effects of treatments on total weight and daily feed intake of the lambs were not significant, however, average daily gain of lambs in the first, second and third month of the experiment had a significant difference between treatments (P>0.05). Carcass efficiency, Carcass weight, Carcass length, eye muscle area and cut fat thickness was not affected by treatments. Lambs grazed one and two month had the most leg weight respectively, that were significantly, different with the fattening diet (P>0.05). Flank and brisket weight were significantly higher in 1 month grazing treatment than others (P>0.05).
کلیدواژههای انگلیسی مقاله
نویسندگان مقاله
تقی قورچی |
استاد، گروه تغذیه دام و طیور دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
سیدمحمدمهدی سیدالموسوی |
دانشجوی دکتری گروه تغذیه دام و طیور دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
ابراهیم زینلی |
دانشیار دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
زهره کریمی |
استادیار دانشگاه گلستان
آشور محمد قره باش |
استادیار دانشگاه گنبد کاوس
نشانی اینترنتی
http://asj.areo.ir/article_116052_16c1a2582245a79d9bc77eeaf8f88917.pdf
فایل مقاله
اشکال در دسترسی به فایل - ./files/site1/rds_journals/953/article-953-577394.pdf
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده
fa
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به:
صفحه اول پایگاه
|
نسخه مرتبط
|
نشریه مرتبط
|
فهرست نشریات