این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
پنجشنبه 4 دی 1404
علوم دامی
، جلد ۳۰، شماره ۱۱۷، صفحات ۲۲۷-۲۴۰
عنوان فارسی
اثر نوع مکمل چربی و نوع افزودنی غذایی در جیره برعملکرد، خصوصیات کیفی تخم مرغ و سطح پراکسیداسیون زرده در مرغهای تخمگذار
چکیده فارسی مقاله
تحقیق حاضر به منظور بررسی اثر نوع منبع چربی و نوع افزودنی خوراکی ، بر عملکرد تولیدی، خصوصیات کیفی تخممرغ و سطح پراکسیداسیون چربیهای زرده انجام شد. به همین منظور تعداد 108 قطعه مرغ تخمگذار هایلاین سویه 36W- در دومین دوره تخمگذاری در قالب طرح کاملاً تصادفی با آرایش فاکتوریل 3×2 مورد استفاده قرار گرفتند. فاکتورهای مورد مطالعه شامل دو منبع چربی(روغن گیاهی سوخته رستوران و آمیزهای تجاری از اسیدهای چرب غیراشباع محافظت شده با کلسیم) وسه نوع افزودنی خوراکی(بدون افزودنی، آنتیبیوتیک ویرجینیامایسین و مکمل گیاهی بیوهربال) بودند. دوره 70 روزه آزمایش پس از یک دوره عادتدهی10روزه آغاز گردید. نتایج حاصل از این تحقیق نشان داد، نوع چربی جیره بر درصد تولید، توده تخممرغ و مصرف خوراک تأثیر معنیداری داشته است(05/0P). مرغهای دریافت کننده روغن سوخته تخم مرغ های با پوسته ضخیمتری تولید کردند(05/0P). تیمارهای حاوی روغن سوخته باعث افزایش شاخص رنگ زرده شد(05/0P). تحت شرایط القا کننده اکسیداسیون بالاترین میزان اکسیداسیون مربوط به تیمارهای حاوی پودر چربی بود(05/0P<). نتایج این آزمایش نشان داد مصرف چربی رستورانی بر کلیت عملکرد تولیدی طیور و گیاهان دارویی بر ماندگاری تخم مرغ تأثیر بهتری داشتند.
کلیدواژههای فارسی مقاله
منبع چربی، آنتیبیوتیک، روغن سوخته رستوران مکمل گیاهی،
عنوان انگلیسی
The effects of diets supplemented with different fat sources and feed additives on performance, egg quality and lipid oxidation in laying hens
چکیده انگلیسی مقاله
This study was conducted to assess the effect of different fat source and feed additives in diets on performance, egg quality and lipid oxidation yolk in laying hens in. A total of 108 hy-line W-36 number laying hens were used in the second laying period in a completely randomly design(CRD) with a factorial arrangement of (2×3). Experimental factors were two fat sources (waste cooking oil and a commercial mixture of Ca- protected unsaturated fatty acids) and three types of feed additive (without feed additive, virginiamycin and biohebal® feed). A 70-d experimental period was, used after a 10-d adaptation period. The results of this study showed that type of dietary fat had significant effect on the production, egg mass and feed intake, so that most responsive was treatment with waste cooking oil (P< 0.05). Fat source did not affect shell percentage and shell strength (P>0.05). Chickens receiving waste cooking oil produced eggs with thicker eggshell (P< 0.05). No significant main and interaction effects were observed on the albumen percent, albumen height and haugh unit (P>0.05). Treatments with waste cooking oil caused a significant increase in yolk color index (P< 0.05). There was no significant effect on levels of malondialdehyde fresh eggs yolk samples(zero time),( P>0.05). The highest rates of under induced oxidation of fat oxidation was related to treatments containing fat powder (P< 0.05). The result of this experiment showed that cooking fat had a better effect on layers production performances criteria and herbal mix extract improved the egg during storage.
کلیدواژههای انگلیسی مقاله
نویسندگان مقاله
شیدا صمدی |
دانشجوی کارشناسی ارشد
فرید شریعتمداری |
استاد گروه علوم طیور دانشکده کشاورزی دانشگاه تربیت مدرس. تهران.
محسن شرفی |
استادیار گروه علوم طیور دانشکده کشاورزی دانشگاه تربیت مدرس. تهران
نشانی اینترنتی
http://asj.areo.ir/article_116063_ada354645f1da4113f2b322b04132863.pdf
فایل مقاله
اشکال در دسترسی به فایل - ./files/site1/rds_journals/953/article-953-577401.pdf
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده
fa
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به:
صفحه اول پایگاه
|
نسخه مرتبط
|
نشریه مرتبط
|
فهرست نشریات