این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
جمعه 21 آذر 1404
مجله علمی پزشکی جندی شاپور
، جلد ۱۷، شماره ۱، صفحات ۱-۹
عنوان فارسی
اثر حاد ورزش هوازی به همراه مصرف مکمل چای سبز بر سطوح پلاسمایی گلسیرول، اسیدچرب و انسولین مردان تمرین کرده
چکیده فارسی مقاله
زمینه و هدف: با توجه به تحقیقات انجام شده فعالیت هوزی و برخی مواد غذایی مانند چای سبز می توانند بر لیپولیز موثر باشند. هدف از انجام تحقیق حاضر بررسی اثر حاد ورزش هوازی به همراه مصرف مکمل چای سبز بر سطوح پلاسمایی گلسیرول، اسیدچرب و انسولین مردان تمرین کرده بود. روش بررسی: پژوهش حاضر، 16 مرد سالم داوطلب به دو گروه تجربی (8= n) و گروه دارونما (8= n) تقسیم شدند. مداخله تحقیق شامل مصرف کپسول چای سبز یا دارونما بود که از آزمودنی ها خواسته شد طی سه مرحله کپسول های حاوی مکمل چای سبز یا دارونما را از یک روز قبل و نیز 90 دقیقه قبل از انجام فعالیت ورزشی در روز بعد از آن مصرف کنند. نمونه های خون از تمامی آزمودنیها قبل و پس از پروتکل جمع آوری شد. یافته ها: براساس نتایج مطالعه مشاهده شد که افزایش معنی داری در سطوح پلاسمایی انسولین، گلسیرول و اسیدچرب در گروه مکمل پس از انجام فعالیت ورزشی نسبت به قبل از فعالیت مشاهده شد(05/0p<) در حالی که تغییرات در گروه دارونما معنادار نبودند (05/0p<). نتیجه گیری: از اینرو به نظر میرسد که انجام یک وهله تمرین ورزشی به همراه مصرف مکمل چای سبز ممکن است منجر به فراخوانی بیشتر گلسیرول و اسیدچرب پلاسمایی شود.
کلیدواژههای فارسی مقاله
مکمل چای سبز، تمرین ورزشی، گلسیرول و اسیدچرب،
عنوان انگلیسی
Acute Effect of Aerobic Training and Green Tea Supplementation on Plasma Levels of Glycerol, Free Fat Acid and Insulin in Trained Men
چکیده انگلیسی مقاله
Background and Objectives: It seems that exercise training and shortly after ingestion of green tea extract (GTE) fat oxidation increases The purpose of this study was to investigate the combined effect of short term GTE and a single bout of cycle ergometer upon plasma glycerol, fatty acids and insulin levels. Subjects and Methods: Sixteen healthy volunteer men were recruited and divided into two equal groups; experimental group (n=8) and placebo group (n=8), respectively. They consumed three GTE or placebo capsules one day before and one capsule 90 min before a cycling protocol. Blood samples were collected from all participants before and after the protocol. Results: Plasma glycerol, free fatty acids and insulin levels of experimental group were significantly higher after GTE consumption after post-exercise compared to placebo (P< 0.05). While no significant differences were objesrved in the placebo group Conclusion: Therefore, it seems that acute GTE ingestion could increase fat oxidation after post exercise conditions.
کلیدواژههای انگلیسی مقاله
Green tea extract, Exercise training, Fat oxidation
نویسندگان مقاله
معصومه عزیزی |
استادیار گروه تربیت بدنی.گروه تربیت بدنی، واحد آبادان، دانشگاه آزاد اسلامی، آبادان، ایران.
صدیقه حسین پور دلاور |
دکترای فیزیولوژی ورزشی. گروه تربیت بدنی، واحد کرمانشاه، دانشگاه آزاد اسلامی، کرمانشاه، ایران.
نشانی اینترنتی
http://jsmj.ajums.ac.ir/article_59641_b579d82e85cd7111350488b46ca794ce.pdf
فایل مقاله
اشکال در دسترسی به فایل - ./files/site1/rds_journals/106/article-106-578218.pdf
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده
fa
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به:
صفحه اول پایگاه
|
نسخه مرتبط
|
نشریه مرتبط
|
فهرست نشریات