این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صنعت لاستیک، جلد ۲۲، شماره ۸۸، صفحات ۶-۱۲

عنوان فارسی بررسی تاثیر سیستم پخت بر روی خواص حرارتی، دینامیکی-مکانیکی و کشش آلیاژ PVDF/FKM
چکیده فارسی مقاله آلیاژ پلی‌وینیلیدین‌فلوراید (PVDF)  و فلوروالاستومر (FKM) در هم‌زن داخلی و با روش ولکانیزاسیون دینامیکی در دمای 190 درجه‌ی سانتی‌گراد تهیه شد و تأثیر FKM، بدون عامل پخت و با عامل پخت، بر ویژگی‌های حرارتی، دینامیکی- مکانیکی و کشش در آلیاژ بررسی شد. با افزودن FKM فرایندپذیری آسان شد و به‌دلیل اختلاط مناسب ویژگی‌های آلیاژ به‌صورت یکنواختی بهبود یافت. نتیجه‌های آزمون گرماسنجی روبشی تفاضلی (DSC) نشان داد که افزودن FKM با و بدون عامل پخت، تأثیر ناچیزی بر روی دمای تبلور و دمای ذوب آلیاژ دارد، هم‌چنین نتیجه‌های گرماوزن‌سنجی (TGA) نشان داد که مقاومت حرارتی آلیاژ پس از پخت فاز آمیزه بهبود پیداکرده است. آزمون کشش نیز افزایش نقطه‌ی نهایی پارگی، کاهش مدول و استحکام کششی آلیاژ را پس از افزودن فاز لاستیکی با و بدون عامل پخت را نشان داد و با آزمون مکانیکی دینامیکی گرمایی (DMTA) تأثیر افزودن FKM بر روی دمای انتقال شیشه‌ای آلیاژ بررسی شد.
کلیدواژه‌های فارسی مقاله

عنوان انگلیسی
چکیده انگلیسی مقاله
کلیدواژه‌های انگلیسی مقاله

نویسندگان مقاله مجتبی دیلمی معزی |
پژوهشگاه پلیمر

محمد کرابی |
پژوهشگاه پلیمر

یوسف جهانی |
پژوهشگاه پلیمر


نشانی اینترنتی http://www.iranrubbermag.ir/article_60390_684cb23cb47525a8179abb18f419a908.pdf
فایل مقاله اشکال در دسترسی به فایل - ./files/site1/rds_journals/936/article-936-581159.pdf
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده fa
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به: صفحه اول پایگاه   |   نسخه مرتبط   |   نشریه مرتبط   |   فهرست نشریات