این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
مجله دانشگاه علوم پزشکی اردبیل، جلد ۹، شماره ۳، صفحات ۰-۰

عنوان فارسی بررسی عادات غذایی بیماران دیابتی نوع دو مراجعه کننده به درمانگاه دیابت اردبیل
چکیده فارسی مقاله زمینه و هدف: انطباق با رژیم دیابتی، یکی از مهمترین جنبه های مراقبتی بیماران دیابتی است . معمولاً پذیرش رژیم دیابتی بر حسب میزان مصرف توضیح داده می شود. این مطالعه به منظور شناسایی عادات غذایی بیماران دیابتی نوع دو به بررسی شاخص هایی از مصرف برخی غذاها که بیماران دیابتی توصیه به مصرف یا محدودیت مصرف آنها می شوند، توسط پرسشنامه بسامد خوراک انجام گردید.روش کار: به این منظور 228 بیمار دیابتی نوع دو به روش نمونه گیری تصادفی از بین مراجعین سرپایی درمانگاه دیابت اردبیل انتخاب شدند.یافته ها: در این مطالعه 87/8% زنان و 77/1% مردان پیروی از یک رژیم دیابتیک را گزارش کردند. عادات غذایی این بیماران حاکی از آگاهی آنها از محدودیت مصرف قندهای ساده بود. بیماران بسامد کمتری از مصرف غذاهای حاوی قندهای ساده (عسل ،مربا ونوشابه ) را گزارش کردند. همچنین سیب زمینی در بین 58/8% زنان و 74/2% مردان مصرف می شد. 43/8% موارد به همراه چای از توت خشک استفاده می کردند.نتیجه گیری: یافته های مطالعه حاکی از این است که باید توجه بیشتری روی مشاوره ، آموزش و پیگیری اصلاحات رژیمی بیماران دیابتی صورت گیرد.
کلیدواژه‌های فارسی مقاله >دیابت ملیتوس نوع دو، عادات غذایی، رژیم دیابت

عنوان انگلیسی Survey of Dietary Habits of Patients with Type II Diabetes in Ardabil diabetic clinic
چکیده انگلیسی مقاله
کلیدواژه‌های انگلیسی مقاله >Type II Diabetes, Dietary Habits, Knowledge, Diabetic Clini

نویسندگان مقاله منوچهر ایران پرور | manoochehr iranparvar


فاطمه قنادی اصل | fathemeh ghannadi asl



نشانی اینترنتی >http://jarums.arums.ac.ir/browse.php?a_code=A-10-27-240&slc_lang=fa&sid=f
فایل مقاله فایلی برای مقاله ذخیره نشده است
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده fa
موضوعات مقاله منتشر شده تخصصی
نوع مقاله منتشر شده مقاله اصیل
برگشت به: صفحه اول پایگاه   |   نسخه مرتبط   |   نشریه مرتبط   |   فهرست نشریات