این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
شنبه 6 دی 1404
تحقیقات گیاهان دارویی و معطر ایران
، جلد ۲۱، شماره ۲، صفحات ۲۲۴-۲۳۲
عنوان فارسی
استخراج و تعیین میزان ترکیب اولئوروپین در پسآب حاصل از شستشوی میوه Olea europa L
چکیده فارسی مقاله
بررسی ترکیبهای فنلی از عوامل مهم در تحقیقات میوه زیتون میباشد، زیرا این ترکیبها دارای پایداری خود اکسایش و خصوصیات اثر گذاری بر اندامهای گیاهی هستند. علاوه براین، آنها دارای خصوصیات داروشناختی، ضد اکسید کنندههای طبیعی و مانع رشد در تخمیر میوه زیتون هستند. اولئوروپئین، ترکیب اصلی که باعث تلخی مزه در زیتون است، یک استر هتروسیدیک از اسید النولیک و 3,4-dihydroxyphenylethanol میباشد. در این تحقیق پسآب حاصل از شستشوی میوه زیتون، که در مهر 1383 از منطقه گیلوان طارم سفلی (از توابع زنجان) جمع آوری شده بود، جهت استخراج ترکیب اولئوروپئین مورد استفاده قرار گرفت. بعد جهت شناسایی و بررسی میزان ترکیب اولئوروپئین از دستگاه کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا (HPLC) و با استفاده از استاندارد اقدامات لازم انجام شد. در این بررسی میزان ترکیب اولئوروپئین در دو نمونه پسآب (آب نمک) mg/ml 0.0010 درصد و در پسآب (سود) mg/ml 0.0016 درصد حاصل شد.
کلیدواژههای فارسی مقاله
زیتون، اولئوروپئین، کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا (HPLC)،
عنوان انگلیسی
Extraction and Identification of Oleuropein in Residue Waste Water of Washing Fruits of Olea europaea L.
چکیده انگلیسی مقاله
Phenolic compounds in olive fruits are important factors to consider. These compounds are partly responsible for auto-oxidation stability and organoleptic characteristics. Moreover, they have pharmacological properties and are natural antioxidants and inhibit gram- positive microorganisms involved in the fermentation of olive fruits. Oleuropein, the main component that produced bitterns in olive, is a heterosidic ester of elenolic acid and 3,4-dihydroxyphenylethanol. In this study we have collected two samples in summer 2004 from washing exude of fruits Olea europaea L., after procedure for the separation of phenolic compounds extracted. Identification and determination of oleuropein compound was done by HPLC. The results showed the quantity of oleuropin in the salt water sample was 0.0010% mg/ml and in NaOH sample was 0.0016% mg/ml.
کلیدواژههای انگلیسی مقاله
Olea europa, oleuropein, HPLC, washing exude of fruits
نویسندگان مقاله
کامکار جایمند |
اعضای هیأت علمی موسسه تحقیقات جنگلها و مراتع، تهران
محمدباقر رضایی |
اعضای هیأت علمی موسسه تحقیقات جنگلها و مراتع، تهران
اکبر نجفی آشتیانی |
کارشناس موسسه تحقیقات جنگلها و مراتع
نشانی اینترنتی
http://ijmapr.areeo.ac.ir/article_115181_a43b509da48884739521c2dbac963f5a.pdf
فایل مقاله
اشکال در دسترسی به فایل - ./files/site1/rds_journals/717/article-717-594874.pdf
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده
fa
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به:
صفحه اول پایگاه
|
نسخه مرتبط
|
نشریه مرتبط
|
فهرست نشریات