این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
پنجشنبه 20 آذر 1404
علوم و صنایع غذایی ایران
، جلد ۱۴، شماره ۶۷، صفحات ۲۶۳-۲۵۳
عنوان فارسی
بررسی و مدلسازی پیشبینی خواص فیزیکوشیمیایی نان باگت غنیسازی شده با پودر هسته خرما با استفاده از منطق فازی
چکیده فارسی مقاله
چکیده امروزه تولید محصولات پریبیوتیکی از جایگاه خاصی برخوردار شده است. یکی از مواد پریبیوتیکی رایج که امروزه در اکثر غذاها استفاده میشود پودر هسته خرما میباشد. در این پژوهش جهت اندازهگیری دقیق و سریع خصوصیات فیزیکوشیمیایی نان باگت حاوی 0، 5/2، 5، 5/7، 10 و 15 درصد پودر هسته خرما از مدلسازی فازی استفاده شد. با افزایش مقدار پودر هسته خرما در فرمولاسیون نان باگت، رطوبت، سفتی بافت و مولفهیL* نمونههای تولیدی افزایش ولی فعالیت آبی، تخلخل، حجم مخصوص و شاخص a* کاهش یافت و در مولفهی b* تغییری ایجاد نشد. در محدوده 0 تا 15 درصد پودر هسته خرما مدل منطق فازی ایجاد شده به عنوان یک سیستمکارشناس، با دقت و سرعت بسیار بالا قادر به پیشگویی و تعیین ویژگیهای مختلف به عنوان فاکتوری از درصد پودر هسته خرمای محصول بود. این سیستم قادر خواهد بود، مقدار هر یک از این ویژگیهای خروجی مورد نظر را در هر درصد دلخواه در محدودهی 0 تا 15 درصد با دقت بسیار بالا و در کسری از ثانیه بدست آورد.
کلیدواژههای فارسی مقاله
کلید واژگان، منطق فازی،نان باگت،پودر هسته خرما
عنوان انگلیسی
چکیده انگلیسی مقاله
کلیدواژههای انگلیسی مقاله
نویسندگان مقاله
معصومه مقیمی |
گروه شیمی، واحد گنبد کاووس، دانشگاه آزاد اسلامی، گنبد کاووس، ایران
نشانی اینترنتی
http://journals.modares.ac.ir/browse.php?a_code=A-10-25407-26&slc_lang=fa&sid=7
فایل مقاله
اشکال در دسترسی به فایل - ./files/site1/rds_journals/969/article-969-597334.pdf
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده
fa
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به:
صفحه اول پایگاه
|
نسخه مرتبط
|
نشریه مرتبط
|
فهرست نشریات