این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
یکشنبه 23 آذر 1404
مجله دانشگاه علوم پزشکی مازندران
، جلد ۲۴، شماره ۱۱۷، صفحات ۵۵-۶۴
عنوان فارسی
در Lactobacillus ارزیابی فعالیت ضد میکروبی گونه های مختلف Proteus vulgaris حضور پری بیوتیک ها علیه سویه های
چکیده فارسی مقاله
سابقه و هدف: پروبیوتیک ها و پری بیوتیک ها که مفهوم تازه تری می باشند، اثرات مثبت در تعادل میکروفلور روده و دستگاه ادراری و به واسطه آن بهبود سلامت میزبان ایجاد می کنند. این مطالعه با هدف بررسی اثر پری بیوتی کها بر تولید Lactobacillus plantarum ATCC ، Lactobacillus acidophilus ATCC فاکتورهای ترشحی پروبیوتیک های 4356 Lactobacillus casei و Lactobacillus fermentum ATCC 9338 ،Lactobacillus rhamnosus ATCC 7469 ، 8014 انجام پذیرفت. Proteus vulgaris بر علیه رشد سویه های مختلف ATCC 39392 مواد و روش ها: در این مطالعه خاصیت ضد میکروبی مایع رویی کشت پروبیوتیک ها در دو حالت محیط کشت پایه براث در حضور پری بیوتیک های رافینوز، لاکتولوز، ترهالوز، اینولین و ریبوفلاوین به MRS براث و محیط کشت MRS مورد بررسی قرار گرفت. (Well Diffusion Agar) کمک روش انتشار در آگار توسط چاهک یافته ها: نتایج بررسی حاضر نشان داد پری بیوتیک های مورد بررسی در تمامی حالات توانستند فعالیت ضد میکروبی 29 میلی متر / تا 67 Lactobacillus را افزایش دهند و میانگین قطر هاله عدم رشد در حضور پری بیوتیک ها برای سویه های افزایش داشته است. استنتاج: بنابر نتایج به دست آمده می توان ادعا نمود که پری بیوتیک ها باعث افزایش خاصیت ضد میکروبی به طور اختصاصی وابسته به نوع پری بیوتیک و سویه Lactobacillus پروبیوتیک ها شده و این افزایش در فعالیت سویه های مورد بررسی بوده است. بنابراین محصولات پری بیوتیکی در مواجه با پروبیوتی کهای می توانند خواص و Lactobacillus کارایی آن ها را افزایش دهند.
کلیدواژههای فارسی مقاله
عنوان انگلیسی
Antimicrobial Activity of Different Lactobacillus Spices in Presence of Prebiotics against Proteus vulgaris
چکیده انگلیسی مقاله
Background and purpose: Probiotics and prebiotics are new concepts which have been demonstrated to positively modulate the intestinal micro flora and could promote host health. The aim of this study was to evaluate the effects of prebiotics on production of antimicrobial properties of Lactobacillus acidophilus ATCC4356 ، Lactobacillus plantarum ATCC 8014 Lactobacillus fermentum ATCC 9338 Lactobacillus rhamnosus ATCC 7469, and Lactobacillus casei ATCC 39392 against growth or activity of Proteus vulgaris. Materials and methods: Antimicrobial activity of bacterial culture supernatant was tested using Agar Well Diffusion (AWD) method in two medium compositions: basic MRS broth and MRS broth with Inulin, Trehalose, Raffinose, Lactulose, and Riboflavin as prebiotic. Results: Results showed that prebiotics were able to increase antimicrobial activity. Zone of inhibition in presence of prebiotic for Lactobacillus spp. increased up to 29/67 mm. Conclusion: According to the results, prebiotics could increase antimicrobial activity of Lactobacillus spp. and this activity of Lactobacillus was specifically strain dependent and related to kind of prebiotics. Therefore, probiotic products efficiency could be increased in presence of specific prebiotic properties.
کلیدواژههای انگلیسی مقاله
نویسندگان مقاله
لیلا گودرزی | leila goudarzi
faculty of science, alzahra university, tehran, iran
گروه زیست شناسی، دانشکده علوم پایه، دانشگاه الزهرا س ، تهران، ایران
سازمان اصلی تایید شده
: دانشگاه الزهرا (Alzahra university)
روحا کسری کرمانشاهی | rouha kasra kermanshahi
department of microbiology, faculty of science, alzahra university, tehran, iran
گروه زیست شناسی، دانشکده علوم پایه، دانشگاه الزهرا س ، تهران، ایران
سازمان اصلی تایید شده
: دانشگاه الزهرا (Alzahra university)
نشانی اینترنتی
http://jmums.mazums.ac.ir/browse.php?a_code=A-11-3397-32&slc_lang=fa&sid=fa
فایل مقاله
فایلی برای مقاله ذخیره نشده است
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده
fa
موضوعات مقاله منتشر شده
میکروبیولوژی
نوع مقاله منتشر شده
پژوهشی-کامل
برگشت به:
صفحه اول پایگاه
|
نسخه مرتبط
|
نشریه مرتبط
|
فهرست نشریات