این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
دوشنبه 24 آذر 1404
بهره برداری و پرورش آبزیان
، جلد ۶، شماره ۳، صفحات ۲۷-۳۵
عنوان فارسی
بررسی میزان اکسیداسیون چربی در ناگت ماهی قزل آلای رنگین کمان Oncorhynchus mykiss حاوی عصاره جلبک قهوهای Iyengaria stellataطی نگهداری در دمای -۱۸درجه سانتیگراد
چکیده فارسی مقاله
کلیدواژههای فارسی مقاله
پراکنش مکانی،میگوی سفید سرتیز،ترال،استان بوشهر،خلیج فارس،
عنوان انگلیسی
The amount of fat oxidation nugget rainbow trout fish (Oncorhynchus mykiss)containing brown algae extract (Iyengaria stellata) during storage at -18 °C
چکیده انگلیسی مقاله
کلیدواژههای انگلیسی مقاله
نویسندگان مقاله
امید اسدی |
دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
معظمه کردجزی |
هیئت علمی
بهاره شعبانپور |
هیئت علمی
سید مهدی اجاق |
هیئت علمی
انیسه جمشیدی |
دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
نشانی اینترنتی
http://japu.gau.ac.ir/article_4024_ce4e0b95ec7462ce35eee6bb42c3a1b1.pdf
فایل مقاله
اشکال در دسترسی به فایل - ./files/site1/rds_journals/660/article-660-605329.pdf
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده
fa
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به:
صفحه اول پایگاه
|
نسخه مرتبط
|
نشریه مرتبط
|
فهرست نشریات