این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
مجله دانشگاه علوم پزشکی مازندران، جلد ۲۲، شماره ۲، صفحات ۴۸-۵۴

عنوان فارسی بررسی اثرات ۴ نوع عصاره میوه آووکادو بر روی رده سلول های اسکواموس کارسینوم مری در مقایسه با سلول های تک هسته ای خون محیطی و گروه کنترل
چکیده فارسی مقاله سابقه و هدف: اکثر بیماران با سرطان دستگاه گوارش در مراحل پیشرفته به سیستم درمانی مراجعه می‌کنند و درمان‌های معمول تاثیر چندانی در پیش‌آگهی این بیماران ندارد. لذا امروزه استفاده از روش‌های درمانی نوین با عوارض سمی کمتر، از شانس بیشتری برای موفقیت در درمان و کاهش عوارض در بیماران مذکور برخوردار است. هدف از این مطالعه ارزیابی عصاره‌های میوه آووکادو در مهار رشد سلول‌های سرطانی در مقایسه با سلول‌های طبیعی می‌باشد. مواد و روش‌ها: در یک مطالعه تجربی پس از تهیه عصاره‌های اتانلی، کلروفرم، اتیل استات و پترولیوم میوه آووکادو، نقش هر کدام از آن‌ها بر روی رشد سلولی اسکواموس سل کارسینوم مری در مقایسه با گروه کنترل در محیط کشت سلولی با استفاده از آزمون MTT مورد بررسی قرار گرفت. یافته‌ها: نتایج حاصل از این مطالعه بر روی رده سلول‌های سرطانی اسکواموس مری نشان می‌دهد که یک رابطه خطی معکوس بین غلظت غلظت عصاره اواکادو با سلول‌های زنده وجوددارد. علاوه بر این نتایج نشان می‌دهد که عصاره میوه آووکادو نقش مهاری بر رشد سلول‌های سرطانی در مقایسه با سلول‌های طبیعی را دارد (05/0p<). استنتاج: میوه آووکادو از میوه‌های سرشار از فیتوکمیکال‌ها است که نقش موثری در مهار رشد سلول‌های سرطانی دارد و مطالعه حاضر برای اولین بار اثر ضدسرطان آن را در کانسر مری نشان می‌دهد که به نوبه خود بی‌نظیر می‌باشد و به نظر می‌رسد استفاده از عصاره‌های این میوه، مکمل دارویی مناسبی در در مان سرطان‌های مری می‌باشد.
کلیدواژه‌های فارسی مقاله سرطان، مری، آووکادو

عنوان انگلیسی The Study of the Effects of Four Avocado Extracts in Esophagus Squamous Cell Carcinoma
چکیده انگلیسی مقاله Background and purpose: The majority of patients with cancers of the digestive system admit themselves to the health care systems in the final stages of the disease and conventional treatments do not have a major impact on the prognosis in these patients. Therefore, utilization of new methods of treatment with lower adverse effects can cause higher survival rates. In this study, the in vitro effects of 4 avocado extracts on esophagus squamous cell carcinoma in comparison with peripheral mononuclear blood cells have been evaluated. Materials and methods: In an experimental study, after acquiring alcoholic, chloroform, ethyl acetate and petroleum avocado fruit (Persea Americana) extracts, their effects on squamous cell carcinoma of the esophagus cell growth were compared with controls in cell culture using MTT method. Results: The results from this study on esophageal squamous cell cancer shows an inverse linear relationship between the concentrations of living cells there are avocado extract. Furthermore, results show that avocado fruit extract play an inhibitory role on the growth of cancerous cells in comparison with normal cells (p< 0.05). Conclusion: Avocado fruit is a rich source of phytochemicals which shows an effective role in inhibition of cancer cell growth. This study demonstrates its effectiveness in esophageal cancer for the first time. Usage of the extract of this fruit, it seems, can be a supplementary treatment in esophagus cancers.
کلیدواژه‌های انگلیسی مقاله

نویسندگان مقاله لاله واحدی لاریجانی | laleh vahedi larijani


مریم قاسمی | maryam ghasemi


سعید عابدیان کناری | saeid abediankenari
دانشکده پزشکی، دانشگاه علوم پزشکی مازندران
سازمان اصلی تایید شده: دانشگاه علوم پزشکی مازندران (Mazandaran university of medical sciences)

فرشاد نقش وار | farshad naghshvar


محمد آزادبخت | mohammad azadbakht


جمشید یزدانی چراتی | jamshid yazdani cherati


حمزه نصیری | hamzeh nasiri



نشانی اینترنتی http://jmums.mazums.ac.ir/browse.php?a_code=A-10-27-29&slc_lang=fa&sid=fa
فایل مقاله فایلی برای مقاله ذخیره نشده است
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده fa
موضوعات مقاله منتشر شده ایمونولوژی
نوع مقاله منتشر شده پژوهشی-کامل
برگشت به: صفحه اول پایگاه   |   نسخه مرتبط   |   نشریه مرتبط   |   فهرست نشریات