این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
مجله پزشکی ارومیه، جلد ۲۷، شماره ۷، صفحات ۵۶۲-۵۶۹

عنوان فارسی کنترل زیستی لیستریا مونوسیتوژنز توسط لاکتوباسیلوس روتری به همراه عصاره آبی سیر در محیط آزمایشگاهی
چکیده فارسی مقاله پیش‌زمینه و هدف: طبیعت منحصربه‌فرد لیستریا مونوسیتوژنز و توانایی رشد در درجه حرارت‌‌های یخچالی، لیستریا مونوسیتوژنز را به یک تهدید جدی برای ایمنی محصولات گوشتی آماده مصرف تبدیل کرده است. مشخص‌شده است که باکتری‌‌های اسیدلاکتیک در مهار لیستریا مونوسیتوژنز در فراورده‌‌های گوشتی ازجمله گوشت تازه و پخته مؤثر می‌‌باشند. پری‌‌بیوتیک‌‌ها در بسیاری از مواد غذایی ازجمله سیر وجود دارند که رشد لاکتوباسیلوس‌‌ها را تحریک می‌‌کنند. هدف این مطالعه استفاده از لاکتوباسیلوس روتری همراه با عصاره آبی سیر در کنترل رشد لیستریا مونوسیتوژنز می‌‌باشد. مواد و روش‌ کار: ابتدا اثر تحریکی عصاره آبی سیر بر رشد لاکتوباسیلوس‌‌ روتری در سه غلظت مختلف (50، 100 و 200 میلی‌‌گرم بر میلی‌‌لیتر) بررسی شد. سپس اثر مهاری لاکتوباسیلوس روتری همراه با عصاره آبی سیر علیه لیستریا مونوسیتوژنز در مدت‌زمان صفر، 4، 8 و 24 ساعت مورد ارزیابی قرار گرفت. یافته‌ها: نتایج حاصل از این مطالعه نشان داد که دو غلظت (100 و 200 میلی‌‌گرم بر میلی‌‌لیتر) عصاره آبی سیر بیشترین اثر تحریکی را بر روی رشد لاکتوباسیلوس روتری داشت. همچنین لاکتوباسیلوس روتری همراه با عصاره آبی سیر به‌‌طور مؤثر رشد پاتوژن لیستریا مونوسیتوژنز را مهار نمود. بحث و نتیجه‌گیری: استفاده از عصاره آبی سیر همراه با لاکتوباسیلوس روتری اثر مهاری لاکتوباسیلوس علیه لیستریا مونوسیتوژنز را افزایش می‌‌دهد.
کلیدواژه‌های فارسی مقاله

عنوان انگلیسی BIOLOGICAL CONTROL OF LISTERIA MONOCYTOGENES BY LACTOBACILLUS REUTERI WITH AQUEOUS EXTRACT OF GARLIC IN VITRO
چکیده انگلیسی مقاله Background & Aims: The ubiquitous nature of Listeria monocytogenes and its ability to grow at refrigerated temperature makes L. monocytogenes a serious threat to the safety of ready-to-eat (RTE) meat products. Lactic acid bacteria (LAB) have been found to be effective in inhibiting L. monocytogenes in food products such as fresh and cooked meats. Prebiotics exist in many foodstuffs such as garlic which stimulates the growth of lactobacilli. The aim of this study was to use Lactobacillus reuteri together with aqueous extract of garlic for controlling the growth of Listeria monocytogenes. Materials & Methods: First stimulatory effect of water extract of garlic in different concentrations (50, 100 and 200 mg/ml) on the growth of L. reuteri was evaluated. Then, inhibitory effect of L. reuteri along with aqueous extract of garlic against Listeria monocytogenes was investigated for 0, 4, 8 and 24 h. Results: The results of this study showed that two concentration (100 and 200 mg/ml) of aqueous extracts of garlic had highest stimulatory effect on Lactobacillus reuteri growth. Also L. ruteri along with garlic extract significantly inhibited the growth of listeria monocytogenes. Conclusion: The application of garlic extract along with lactobacillus ruteri may increase the inhibitory effect of lactobacillus against listeria monocytogenes. SOURCE: URMIA MED J 2016: 27(7): 569 ISSN: 1027-3727
کلیدواژه‌های انگلیسی مقاله

نویسندگان مقاله سرور خلیلی صدقیانی | surur khalili sadagiani
urmia university
دانشکده دامپزشکی ارومیه
سازمان اصلی تایید شده: دانشگاه ارومیه (Urmia university)

حسین تاجیک | hossein tajik
urmia university
دانشکده دامپزشکی
سازمان اصلی تایید شده: دانشگاه ارومیه (Urmia university)

جواد علی اکبرلو | javad aliakbarlu
urmia university
دانشکده دامپزشکی ارومیه
سازمان اصلی تایید شده: دانشگاه ارومیه (Urmia university)

شادیه محمدی | shadieh mohammadi
urmia university
دانشکده دامپزشکی
سازمان اصلی تایید شده: دانشگاه ارومیه (Urmia university)

علی کاظم نیا | ali kazemnia
urmia university
دانشکده دامپزشکی
سازمان اصلی تایید شده: دانشگاه ارومیه (Urmia university)


نشانی اینترنتی http://umj.umsu.ac.ir/browse.php?a_code=A-10-2323-2&slc_lang=fa&sid=fa
فایل مقاله فایلی برای مقاله ذخیره نشده است
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده fa
موضوعات مقاله منتشر شده |
نوع مقاله منتشر شده 1
برگشت به: صفحه اول پایگاه   |   نسخه مرتبط   |   نشریه مرتبط   |   فهرست نشریات