این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
Journal of Food Quality and Hazards Control، جلد ۵، شماره ۲، صفحات ۴۰-۴۰

عنوان فارسی
چکیده فارسی مقاله
کلیدواژه‌های فارسی مقاله

عنوان انگلیسی Indian Youth Should Be Trained Regarding Traditional Foods of the Country
چکیده انگلیسی مقاله DOI: 10.29252/jfqhc.5.2.2
کلیدواژه‌های انگلیسی مقاله

نویسندگان مقاله | P. Singhal
Centre for Rural Development and Technology, Indian Institute of Technology, Delhi, India


| G. Kaushik
MGM’s Jawaharlal Nehru Engineering College, Aurangabad, Maharashtra, India


| S.S. Patil
Department of Environmental Sciences, Dr. Babasaheb Ambedkar Marathwada University, Aurangabad, Maharashtra, India


| A. Chel
MGM’s Jawaharlal Nehru Engineering College, Aurangabad, Maharashtra, India



نشانی اینترنتی http://jfqhc.ssu.ac.ir/browse.php?a_code=A-10-516-1&slc_lang=en&sid=1
فایل مقاله اشکال در دسترسی به فایل - ./files/site1/rds_journals/369/article-369-666502.pdf
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده en
موضوعات مقاله منتشر شده تخصصی
نوع مقاله منتشر شده Editorial
برگشت به: صفحه اول پایگاه   |   نسخه مرتبط   |   نشریه مرتبط   |   فهرست نشریات