این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
دوشنبه 24 آذر 1404
ارمغان دانش
، جلد ۲۱، شماره ۷، صفحات ۰-۰
عنوان فارسی
بررسی و مقایسه سوش های لاکتیکی جدا شده از فرآورده های لبنی سنتی ایرانی(ریچال شیری) و ارمنی برکنترل عوامل فساد مواد غذایی
چکیده فارسی مقاله
چکیده مقدمه وهدف : برخی از متابولیتهای باکتریهای جداشده لاکتیکی از فرآوردههای تخمیری، در مقابل باکتریهای اسپوردار و غیراسپوردار عامل فساد در مواد غذایی خواص ضدباکتریایی دارند. هدف از این مطالعه بررسی خواص آنتیباکتریایی سوشهای جداشده از فرآوردههای لبنی ارمنی شامل پنیرها و ماستهای سنتی (ماتزون) و ریچال شیری به عنوان یکی از فرآوردههای لبنی سنتی از ایران بود. مواد وروش ها :در این مطالعه تجربی، سوشهای باکتریایی از فرآوردههای تخمیری در انستیتوی بیوتکنولوژی ایروان جدا گردیدند. در ادامه قدرت مهارکنندگی مایه رویی این سوشها بر باکتری عامل فساد مواد غذایی مختلف از جمله سالمونلا مورد ارزیابی قرار گرفته و به منظور تعیین تأثیر سوشهای مطلوب بر زمان ماندگاری از بین سوشهای جداشده مایع رویی دو سوش باکتری لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و پدیوکوکوس پنتوسوس مورد مطالعه قرار گرفتند. نتایج :سوشهای جدا شده بهطور معنیداری (05/0>P) آلودگی را در مواد غذایی مورد مطالعه کاهش و زمان ماندگاری را افزایش دادند. بعلاوه سوش های جداشده از ریچال شیری خواص ضد باکتریایی مطلوبی در برابر سالمونلا تایفی موریوم داشتند. نتیجه گیری : سوشهای لاکتیکی جداشده ازریچال شیری با قدرت بازداری و تخمیر مناسب میتواند به عنوان محصولی جدید و عملگرا در صنعت لبنیات مورداستفاده قرار بگیرد.سوش های جدا شده ارمنی ومتابولیت های آنها هم دارای پتانسیلی برای غذای تخمیری عمل گر وهم پتانسیلی بعنوان نگهدارنده طبیعی قابل استفاده خواهند بود
کلیدواژههای فارسی مقاله
عنوان انگلیسی
Investigation and comparative of LAB strains isolated from Iranian (Richal Shiri)and Armenian traditional dairy products on spoilages food bacteria
چکیده انگلیسی مقاله
Abstract Introduction and aim: Some biosynthesis of isolated from traditional fermented food have antibacterial properties against spore forming bacteria and non –spores forming spoilages food bacteria.The purpose of study was investigated of antibacterial properties , of the Armenian fermented food such as traditional Cheeses ,Yoghurt (Matson)and Richal shiri as traditional dairy beverage from Iran. Material and method: In the experimental study the strains of LAB in Armenian biotechnology Institute Yerevan were isolated. In continue the antibacterial activity of supernatants of strains on several kinds of spoilages bacteria exact Salmonella , Yeast were assessment and in order to determine of effect of the substance on shelf life in strain L. acidophilus,P. рentosus were studied. Results: The supernatant of strains were considerable significance( p< 0/05)amount of pollution reduced decreased and finally increase the shelf life .In addition isolated of Richal shiri have antibacterial properties on S.tуphimurium G-38. Conclusion: Refer to the isolated of LAB from Richal Shiri with ability of inhibition , fermentation can design as a new functional product will use in dairy industry.The isolated from Armenian products can use in functional fermented product or use the capability of the metabolites as natural preservative.
کلیدواژههای انگلیسی مقاله
نویسندگان مقاله
فرزاد کریم پور | farzad karimpour
university of medical sciences ,public health faculty , expert department of food and drug administration, yasuj.
کارشناس معاونت غذا دارو، دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی،یاسوج
سازمان اصلی تایید شده
: دانشگاه علوم پزشکی یاسوج (Yasouj university of medical sciences)
هادی رضوی | hadi razavi
department, faculty of innovative technologies in agriculture, tehran university
رئیس دانشکده فن آوری های نوین در کشاورزی، دانشگاه تهران
سازمان اصلی تایید شده
: دانشگاه تهران (Tehran university)
فلورا تخرونی | flora nubar tkhruni
scientific and production center “armbiotechnology” institute of the national academy of sciences of
انسیتوی بیوتکنولوژی آکادمی علوم ارمنستان، ایروان
نشانی اینترنتی
http://armaghanj.yums.ac.ir/browse.php?a_code=A-10-645-2&slc_lang=fa&sid=en
فایل مقاله
فایلی برای مقاله ذخیره نشده است
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده
fa
موضوعات مقاله منتشر شده
تخصصی
نوع مقاله منتشر شده
پژوهشی
برگشت به:
صفحه اول پایگاه
|
نسخه مرتبط
|
نشریه مرتبط
|
فهرست نشریات