این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
یکشنبه 23 آذر 1404
ارمغان دانش
، جلد ۲۱، شماره ۶، صفحات ۵۲۱-۵۳۵
عنوان فارسی
اثر سلولهای بنیادی مزانشیمال تحریک شده با LPS و تحت تیمار با عصاره چای سبز بر تغییر عملکرد نوتروفیلها
چکیده فارسی مقاله
زمینه و هدف: اخیراً ارتباط سلولهای بنیادی مزانشیمال تیمار شده با لیپوپلی ساکارید(LPS) بر سلولهای نوتروفیل ثابت شده است. هدف از مطالعه حاضر تعیین اثرات چای سبز به عنوان یک نوشیدنی پر مصرف بر روی عملکرد متقابل سلولهای بنیادی مزانشیمال در وضعیت پیش التهابی بر روی نوتروفیلها بود. روش بررسی : در این مطالعه تجربی، بعد از جداسازی سلولهای بنیادی مزانشیمال از مغز استخوان رت، این سلولها با10 نانوگرم در میلیلیتر ازLPS به مدت 1 ساعت تیمار شد و سپس مایع رویی دور ریخته و جهت حذف LPS سلولها شستشوداده شدند. سلولها با غلظتهای متفاوتی از چای سبز (10، 100 و 500 میکروگرم بر میلیلیتر) به مدت24 ساعت انکوبه گردید. سپس سلولهای مزانشیمال به مدت 24 ساعت دیگر بدون تیمار انکوبه گردیدند و در ادامه سلولها را به مدت 4 ساعت با نوتروفیلها انکوبه شدند. در پایان عملکرد نوتروفیلها مورد ارزیابی قرار گرفت. جهت مقایسه دادهها از آزمون آنالیز کروسیکال والیس استفاده شد. سطح معنیداری 05/0>p در نظر گرفته شد. یافتهها: سلولهای بنیادی مزانشیمال پیش التهابی (تیمار شده با LPS) موجب کاهش قدرت حیاتی، برداشت نوترال رد و قابلیت انفجار تنفسی نوتروفیلهای مجاور شده، گشت. تیمار سلولهای بنیادی مزانشیمال التهابی با غلظت بالای عصاره چای سبز باعث کاهش بیشتر برداشت رنگ نوترال رد (NR) و شدت انفجار تنفسی به وسیله سلولهای نوتروفیل مجاور شده، گشت. همچنین زنده مانی نوتروفیلهای مجاور شده با مزاشیمال التهابی با چای سبز به صورت غیر وابسته به دوز افزایش یافت. نتیجهگیری: به نظر میرسد تیمار سلولهای بنیادی مزانشیمال در شرایط پیش التهابی با چای سبز میتواند موجب تقویت عملکرد سلولهای مزانشیمال در افزایش بقا و کاهش قابلیت فاگوسیتوز و انفجار تنفسی سلولهای نوتروفیل گردد.
کلیدواژههای فارسی مقاله
سلول بنیادی مزانشیمال، لیپوپلی ساکارید، نوتروفیل، چای سبز
عنوان انگلیسی
The Change in the Functions of Neutrophils after Being Stimulated with LPS-primed Mesenchymal Stem and Treated with Green Tea
چکیده انگلیسی مقاله
Background & aim: Recently, the interaction of lipopolysaccharide activated by mesenchymal stem cells and neutrophils has been proven. The aim of the present study was to evaluate the effect(s) of the Green tea extract, as a widely consumed beverage on the interaction of lipopolysaccharide activated MSCs on neutrophils. Methods: In the present experimental study, after the isolation of mesenchymal stem cells from bone marrow of rats was conducted, these cells were stimulated with 10 ng/mL LPS for 1. Then, the supernatant was discarded and washed out to remove LPS cells. Afterwards, the cells were incubated with different concentrations of green tea (10, 100 and 500 micrograms per ml) for 24 hours. Subsequently, the mesenchymal stem cells were co-cultured with neutrophils and incubated for other 4 h. Finally, the neutrophil function was evaluated. The data were analyzed by Kruskal wallis test. P values less than 0.05 were considered statistically significant. Results: Pro-inflammatory mesenchymal stem cells (Challenged with LPS) caused a decrease in vitality, Neutral Red-uptake and respiratory burst of activated neutrophils. Treatment of pro-inflammatory mesenchymal stem cells with higher concentration of green tea extract potentiated the decrease rate of Neutral Red-uptake and respiratory burst of activated neutrophils. Moreover, the vitality of neutrophils increased in a dose-independent manner by green tea extract. Conclusion:It seemed that the treatment of mesenchymal stem cells in inflammatory condition with Green tea extract may potentiate the role of mesenchymal stem cells to increase phagocytosis and the respiratory burst of neutrophils cells.
کلیدواژههای انگلیسی مقاله
نویسندگان مقاله
اردشیر عباسی | a abbasi
department of microbiology, urmia university, urmia, iran
گروه میکروب شناسی، دانشگاه ارومیه، ارومیه، ایران
سازمان اصلی تایید شده
: دانشگاه ارومیه (Urmia university)
نسیم رحمانی کوکیا | n rahmani kukia
department of biochemistry, ardabil university of medical sciences, ardabil, iran
گروه بیوشیمی، دانشگاه علوم پزشکی اردبیل، اردبیل، ایران
سازمان اصلی تایید شده
: دانشگاه علوم پزشکی اردبیل (Ardabil university of medical sciences)
سید میثم ابطحی فروشانی | sm abtahi froushani
department of microbiology, urmia university, urmia, iran
گروه میکروب شناسی، دانشگاه ارومیه، ارومیه، ایران
سازمان اصلی تایید شده
: دانشگاه ارومیه (Urmia university)
نشانی اینترنتی
http://armaghanj.yums.ac.ir/browse.php?a_code=A-10-743-1&slc_lang=fa&sid=en
فایل مقاله
فایلی برای مقاله ذخیره نشده است
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده
fa
موضوعات مقاله منتشر شده
ایمونولوژی
نوع مقاله منتشر شده
پژوهشی
برگشت به:
صفحه اول پایگاه
|
نسخه مرتبط
|
نشریه مرتبط
|
فهرست نشریات