این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
دوشنبه 24 آذر 1404
طب و تزکیه
، جلد ۲۴، شماره ۳، صفحات ۹-۱۸
عنوان فارسی
نقش تغذیه در سرطان از دیدگاه اپی ژنتیک
چکیده فارسی مقاله
به هر فرآیندی که بدون تغییر در ساختار DNA موجب تفاوت در فنوتیپ یا بیان و عملکرد ژن شود، اپی ژنتیک می گویند. ممکن است این تغییر در تقسیم سلولی و در چند نسل باقی بماند، اما هیچ گونه تغییری در تناوب DNA ایجاد نشود. تغییرات اپی ژنتیک را می توان تغییرات پایداری در بیان ژن دانست که در طی تقسیمات بعدی سلول به سلول های دختری، به ارث می رسند و این تغییرات ناشی از تغییر در توالی بازها در DNA نیستند. تغییرات اپی ژنتیک به عنوان عامل محافظتی یا یک ریسک فاکتور برای بسیاری از بیماری ها از جمله سرطان در نظر گرفته می شوند. عوامل محیطی و تغذیه می توانند از طریق تغییرات اپی ژنتیکی برروی موجود زنده تاثیر بگذارند. نقش بعضی از مواد غذایی و ریزمغذی ها در ایجاد تغییرات اپی ژنتیکی اخیراً بسیار مورد توجه قرار گرفته اند که ما در این مطالعه به تعدادی از این موارد اشاره می کنیم. مقاله حاضر یک مقاله مروری است که از طریق جستجو از بین جدیدترین مقالات در مورد ارتباط بین تغذیه، سرطان و اپی ژنتیک انجام گرفته است.
کلیدواژههای فارسی مقاله
اپی ژنتیک، تغذیه، متیلاسیون، استیلاسیون، سرطان،
عنوان انگلیسی
The role of nutrition in cancer from the perspective of Epigenetic
چکیده انگلیسی مقاله
Epigenetics refers to the processes which lead to modification in phenotype or gene expression and function without altering the DNA structure. These Changes may be existing in several generations without any modification in DNA sequences. Epigenetic modifications are persistent changes in gene expression which are imposed to daughter cells due cell division. These Changes are not due to changes in bases sequences in DNA structure. Epigenetic modification is considered as protective or risk factors for some diseases such as cancers. Environmental and nutritional factors can leads to epigenetic modifications. Recently, the role of some foods and micronutrients in epigenetic modifications are noted. This article reviews new articles on association of nutrition, cancer and epigenetics.
کلیدواژههای انگلیسی مقاله
epigenetics, Nutrition, methylation, Acetylation, cancer
نویسندگان مقاله
میثم عالیپور |
دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور، اهواز، ایران
کسری چراغپور |
دانشگاه علوم پزشکی ایران، تهران، ایران
رضا هومایونفر |
دانشگاه علوم پزشکی فسا، ایران
رقیه شهبازی |
دانشگاه علوم پزشکی قزوین
سید حسین داودی |
دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی
نشانی اینترنتی
http://www.tebvatazkiye.ir/article_52287_13bfe6a769440476fef9273595e2fb77.pdf
فایل مقاله
اشکال در دسترسی به فایل - ./files/site1/rds_journals/148/article-148-673901.pdf
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده
fa
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به:
صفحه اول پایگاه
|
نسخه مرتبط
|
نشریه مرتبط
|
فهرست نشریات