این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
جمعه 21 آذر 1404
ارمغان دانش
، جلد ۱۸، شماره ۸، صفحات ۶۶۱-۶۷۱
عنوان فارسی
ارزیابی مصرف میان وعده در دانش آموزان دبیرستانهای منطقه ۸ تهران در سال ۱۳۸۹
چکیده فارسی مقاله
چکیده زمینه و هدف: استفاده از میان وعده در طی روز باعث توزیع انرژی و بهبود وضعیت سلامت دانش آموزان میشود. هدف این مطالعه ارزیابی مصرف میان وعده در دانش آموزان دبیرستانهای منطقه 8 تهران بود. روش بررسی: این مطالعه مقطعی توصیفی ـ تحلیلی بر روی 300 دانش آموز دبیرستانهای منطقه 8 تهران در سال 1389 انجام شد. نمونهگیری به صورت تصادفی خوشهای بود. ابزار گردآوری اطلاعات پرسشنامهای محقق ساخته بود. دادهها با آزمونهای آماری توصیفی و آزمونهای اسپیرمن، پیرسون و آنالیز واریانس تجزیه و تحلیل شدند. یافتهها: میانگین سنی افراد 9/0±2/16 سال بود. 6/64 درصد از دانش آموزان هر روز میان وعده میخوردند و 1/10 درصد هیچ گونه میان وعدهای مصرف نمیکردند. بیشترین تعداد افراد(8/14 درصد) ذکر کردند که ساندویج تهیه شده از بوفه را به عنوان میان وعده مصرف میکردند. چای(4/12 درصد)، میوه(12 درصد)، نان و پنیر(10 درصد) و ساندویج خانگی(9/7 درصد) در مراتب بعدی بودند. از میان مواد غذایی مصرفی به عنوان نیم چاشت، مصرف ساندویچ بوفه با معدل ترم گذشته رابطه معکوس داشت. همچنین با افزایش تحصیلات پدر مصرف پفک و کیک در فرزندان افزایش مییافت. نتیجهگیری: علیرغم این که مصرف میان وعده در ساعات حضور در مدرسه از نظر کمیت در سطح خوبی قرار دارد، اما از نظر کیفیت و استفاده از مواد غذایی مفید همچنان نیاز به توجه بیشتر دارد. واژههای کلیدی: میان وعده، دبیرستان، معدل، دانش آموز
کلیدواژههای فارسی مقاله
واژههای کلیدی، میان وعده، دبیرستان، معدل، دانش آموز
عنوان انگلیسی
Assessment of Snacks Consumption among High School Students of Tehran during 2010-2011 Years
چکیده انگلیسی مقاله
Abstract Background & aim: Eating snacks during the day can lead to energy distribution and improvement of the health status of students. The aim of this study was to assess the pattern of snack consumption among high school students in region 8 of Tehran. Methods: This descriptive cross sectional study was performed on 300 high school students in district 8 of Tehran educational board during 2010-2011. Cluster sampling was done as a random method. Data were collected by a researcher-made questionnaire. Data were analyzed using descriptive statistics and Spearman, Pearson and ANOVA. Results: The mean age of participants was 16.2±0.9. 64.6% of students ate snacks everyday and 10.1% of them didn’t use any snack at school. Most students (14.8%) ate sandwich as snack prepared by school’s buffet every day. Tea (12.4%), fruits (12%), cheese bread (10%) and home -made sandwiches (7.9%) were also used as snacks. Results showed that among food consumed as snack, sandwich consumption was negatively associated to the grade of previous semester. Moreover, the consumption of blowgun and cakes were increased in children with more educated fathers. Conclusion: Despite the fact that the consumption of snacks during school attendance is good in terms of quantity, but the quality and usefulness of food still need more attention Keyword: Snack, High school, Average, Student
کلیدواژههای انگلیسی مقاله
نویسندگان مقاله
فرهاد جعفری | f jafari
ملیحه امین زاده | m aminzadeh
فاطمه گیتی نورد | f gitinavard
نشانی اینترنتی
http://armaghanj.yums.ac.ir/browse.php?a_code=A-10-1-329&slc_lang=fa&sid=en
فایل مقاله
فایلی برای مقاله ذخیره نشده است
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده
fa
موضوعات مقاله منتشر شده
تخصصی
نوع مقاله منتشر شده
پژوهشی
برگشت به:
صفحه اول پایگاه
|
نسخه مرتبط
|
نشریه مرتبط
|
فهرست نشریات