این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
مجله پزشکی ارومیه، جلد ۲۳، شماره ۳، صفحات ۲۳۲-۲۴۰

عنوان فارسی بررسی ویژگی‌های ضد باکتریایی فیلم خوراکی زئین حاوی اسانس آویشن شیرازی و مونولورین بر علیه لیستریا مونوسیتوژنز و اشریشیا کلی O۱۵۷: H۷ در شرایط آزمایشگاهی
چکیده فارسی مقاله پیش زمینه و هدف: هدف این مطالعه تهیه و ارزیابی خصوصیات ضد باکتریایی فیلم خوراکی زئین حاوی مونولورین و اسانس آویشن شیرازی به صورت تنهایی و ترکیبی در شرایط آزمایشگاهی است. مواد و روش کار: فیلم زئین حاوی مونولورین (1 درصد) و اسانس (2 و 3 درصد) به روش کاستینگ تهیه و خصوصیات ضد باکتریایی فیلم‌های تهیه شده علیه لیستریا مونوسیتوژنز و اشریشیا کلی O157: H7 به دو روش disc covering و disc surface spreading ارزیابی گردید. یافته‌ها: نتایج نشان داد که فیلم‌های زئین حاوی اسانس و منولورین، موجب افزایش معنی‌داری در اثرات ضد باکتریایی در مقایسه با گروه کنترل می‌گردد (05/0
کلیدواژه‌های فارسی مقاله

عنوان انگلیسی EVALUATION OF ANTIBACTERIAL CHARACTERISTICS OF ZEIN EDIBLE FILM INCORPORATED WITH ZATARIA MULTIFLORA BOISS ESSENTIAL OIL AND MONOLAURIN AGAINST LISTERIA MONOCYTOGENES AND E. COLI O157: H7 IN VITRO
چکیده انگلیسی مقاله  Background & Aims: The aim of the study was to develop and investigate antibacterial characteristics of zein edible film assimilated with monolaurin (M) and Zataria multiflora Boiss essential oil (ZEO) alone and in combination with each others. Materials & Methods: Zein films containing M (1%) and ZEO (2 and 3%) were developed by casting method and subsequently, antibacterial characteristics were assessed based on disc covering and disc surface spreading methods against Listeria monocytogenes and E. coli O157: H7. Results: Compared to the control films, significant enhancements were observed on antimicrobial activity when ZEO and M were added (P
کلیدواژه‌های انگلیسی مقاله

نویسندگان مقاله حسین تاجیک | hossein tajik
department of food hygiene and quality control, faculty of veterinary medicine, urmia university, urmia, iran tel 98 441-2770508
ارومیه، کیلومتر 11 جاده سرو، پردیس نازلو، دانشکده دامپزشکی، گروه بهداشت و کنترل کیفی مواد غذایی، صندوق پستی 571531177، تلفن 04412770508
سازمان اصلی تایید شده: دانشگاه ارومیه (Urmia university)

سید مهدی رضوی روحانی | seyed mehdi razavi rohani
department of food hygiene and quality control, faculty of veterinary medicine, urmia university
گروه بهداشت و کنترل کیفی مواد غذایی، دانشکده دامپزشکی، دانشگاه ارومیه
سازمان اصلی تایید شده: دانشگاه ارومیه (Urmia university)

مهران مرادی | mehran moradi
department of food hygiene and quality control, faculty of veterinary medicine, urmia university
گروه بهداشت و کنترل کیفی مواد غذایی، دانشکده دامپزشکی، دانشگاه ارومیه
سازمان اصلی تایید شده: دانشگاه ارومیه (Urmia university)

عذرا فرهنگ فر | azra farhangfar
faculty of veterinary medicine, urmia university
دانشکده دامپزشکی، دانشگاه ارومیه
سازمان اصلی تایید شده: دانشگاه ارومیه (Urmia university)


نشانی اینترنتی http://umj.umsu.ac.ir/browse.php?a_code=A-10-582-250&slc_lang=fa&sid=fa
فایل مقاله فایلی برای مقاله ذخیره نشده است
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده fa
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده 1
برگشت به: صفحه اول پایگاه   |   نسخه مرتبط   |   نشریه مرتبط   |   فهرست نشریات