این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
سه شنبه 25 آذر 1404
توسعه آبزی پروری
، جلد ۱۲، شماره ۲، صفحات ۰-۰
عنوان فارسی
بررسی خصوصیات تغذیه ای ماهی حلوا سفید (Pampus argenteus) در شمال غرب خلیج فارس
چکیده فارسی مقاله
این پروژه به منظور مطالعه به روز روی نوع و تراکم محتویات غذایی، ضریب خالی بودن معده و تشخیص غذای مورد علاقه ماهی حلوا سفید در ماههای مختلف سال بر روی 1095 عدد ماهی بعد صید و نمونه برداری از امعاء و احشاء آنها از ایستگاههای خور موسی، بحرکان، بوشهر و دیر درشمال غرب خلیج فارس (سالهای 91 و 92) صورت گرفته است. منابع غذایی مورد تشخیص در نمونههای بررسی شده عبارت بودند از 18 نوع غذا با منشاء گیاهی و 12 نوع با منشاء جانوری، که بیشترین ترجیح غذایی از منابع گیاهی Diploneis sp. ، Nitzschia sp.، Rhizosolenia sp.و Ceratium sp. (مجموعا با ترجیح، 37/50 درصد) و از منابع جانوری Copepoda، Cladocera و Ostracoda(مجموعا با ترجیح، 72/24 درصد) مشاهده گردید. و همچنین Peridinium sp. و Prorocentrum sp. از منابع گیاهی (به ترتیب 4/2 و 51/3 درصد) بودند که بصورت تصادفی در رژیم غذایی آنها دیده شد. بیشترین تراکم تغذیه در سال بین ماههای مهر و بهمن اتفاق افتاده که اکثرا" منشا گیاهی داشته و در بین ماههای فروردین تا اردیبهشت از مقدار غذا با منشا گیاهی کاهش و منابع جانوری افزایش پیدا میکند (01/0>p). بر اساس ضریب پر بودن معده و روده ماهیان کمترین ضریب پری، مربوط به ماههای اردیبهشت تا شهریور با متوسط 05/37 درصد و بیشترین مقدار با یک جهش در فروردین با 8/79 درصد، در دو سال مشاهده گردید.
کلیدواژههای فارسی مقاله
تغذیه، ماهی حلوا سفید (Pampus argenteus) ، خلیج فارس
عنوان انگلیسی
Nutritional characteristics of silver pomfret fish (Pampus argenteus) in the Northwest Persian Gulf
چکیده انگلیسی مقاله
This project accomplished with aim of new studies on the type and nutritional content density, coefficient of empty stomach and detection it's favorite food in different months of year on silver Pomfret fish. For this reason 1095 fish of this kind captured from station: Musa estuary, Bahrekan, Boshehr and Dayyer in the north-east of Persian gulf in year (2012-13), and their sampling of stomach and intestine is performed in there. Thus, the detection nutritional resources in samples includes 18 kind of food with plant source and 12 kind with animal source, that observed greatest food preference from plant sources Diploneis sp., Nitzschia sp., Rhizosolenia sp., & Ceratium sp. (totally with preference 50.37 %) and from animal sources Copepoda, Cladocera & Ostracoda (totally with preference 24.72 %) and also Peridinium sp. & Prorocentrum sp. are from plant resources (respectively 2.4 % and 3.51%) that observed accidently in their nutritional diet. Most nutrition compression occurred in the year between October and February that have mainly plant source, and amount of food with plant source decreases and increases animal source in the year between April to May (P< 0.01). On the base of coefficient of filled stomach and intensive of fish, the lowest coefficient is related to May until September with average 37.05 percent and highest amount observed with a mutation in April with 79.8 percent at two years.
کلیدواژههای انگلیسی مقاله
Nutrition, Silver Pomfret (pampus argenteus), Persian Gulf.
نویسندگان مقاله
شهرام فرقانی | shahram forghani
AZAD UNIV.
دانشگاه آزاد آبادان
نشانی اینترنتی
http://aqudev.liau.ac.ir/browse.php?a_code=A-10-180-1&slc_lang=fa&sid=1
فایل مقاله
فایلی برای مقاله ذخیره نشده است
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده
fa
موضوعات مقاله منتشر شده
تخصصی
نوع مقاله منتشر شده
پژوهشی
برگشت به:
صفحه اول پایگاه
|
نسخه مرتبط
|
نشریه مرتبط
|
فهرست نشریات