این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
فرآیند و کارکرد گیاهی، جلد ۷، شماره ۲۴، صفحات ۰-۰

عنوان فارسی بررسی تاثیر امواج مغناطیسی ایستا بر محتوای ترکیبات فنولی در دو گونه بادام ایرانی
چکیده فارسی مقاله امواجی که ما شبانه­روز با آن­ها سر و کار داریم متفاوت هستند. این امواج، طیف وسیعی را شامل می­باشند که برخی از آن­ها مرئی بوده و برخی دیگر قابل رویت نیستند. امواج مغناطیسی و الکترومغناطیسی از این دسته هستند که بعضی از آن­ها از خطوط برق و وسایل برقی خانگی تولید می­شوند.  امواج مغناطیسی زمین یکی دیگر از انواع امواج غیرقابل رویت است که تمامی موجودات زنده با آن در ارتباط هستند. در این آزمایش، بذرهای دو گونه بادام ایرانی به صورت مصنوعی تحت تاثیر امواج مغناطیسی ایستا قرار گرفتند. شدت میدان وارده، 10 میلی­تسلا و مدت زمان تابش 4 روز و هر روز به مدت 5 ساعت بود. سپس، میزان فعالیت آنزیم­های پلی­فنول­اکسیداز و فنیل­آلانین­آمونیالیاز و همچنین محتوای ترکیبات فنولی کل، اسیدهای فنولی، ترکیبات فلاونوئیدی، آنتوسیانین مورد سنجش قرار گرفت. نتایج حاصله نشان داد که میزان فعالیت آنزیم فنیل­آلانین­آمونیالیاز تغییر چندانی نداشت، ولی فعالیت آنزیم پلی­فنول­اکسیداز تحت تاثیر میدان مغناطیسی افزایش یافت. محتوای ترکیبات فنولی کل، آنتوسیانین و ظرفیت آنتی­اکسیدانی کل نیز افزایش نشان داد. هرچند محتوای فلاونوئیدی کاهش یافت ومحتوای اسیدهای فنولی نیز در یک گونه افزایش و در گونه دیگر کاهش نشان داد.
کلیدواژه‌های فارسی مقاله

عنوان انگلیسی Effects of static magnetic fields on phenolic compounds in two specious of Almond
چکیده انگلیسی مقاله During the past decade considerable evidence has been accumulated with regard to the biological effects, both in vivo and in vitro, of extremely low frequency electric and magnetic fields, such as those originating from residentially proximate power lines, household electrical wiring and diagnostic apparatus and therapy devices. Also, during the evolution process, all living organisms experienced the action of the Earth,s magnetic field, which is a natural component of their environment. Previously many scientists believed that permanent magnetic fields are not biologically active. However, the results obtained have revealed the high sensitivity of plants to permanent magnetic fields. In the present research, seeds of Almond (two specious of Amygdalus scoparia and A. eburnea) were incubated in sterile conditions. Unique seeds were selected and divided to control and treatment groups. The treatment plant groups were exposed to a 10 mT static magnetic field for four days, each 5 hours and then both the treated seeds and the control one were harvested, frozen with liquid N2 and used for biochemical measurements. Exposure of seeds of almond to the static magnetic field increased the activity of polyphenol oxidase and has no significant effect on phenylalanine amonialyase. Magnetic fields also increased phenolic compoundst anthocyanin content and total antioxidant capacity and have different effects on phenolic acids and flavonoid content.
کلیدواژه‌های انگلیسی مقاله

نویسندگان مقاله فاطمه عبداللهی | Fatemeh Abdollahi
Lorestan University
دانشگاه لرستان

حمزه امیری | Hamzeh Amiri
Lorestan University
دانشگاه لرستان

وحید نیکنام | Vahid Niknam
University of Tehran
دانشگاه تهران

فایزه قناتی | Faezeh Ghanati
Tarbiat Modares University
دانشگاه تربیت مدرس

کاظم مهدیقلی | Kazem Mehdigholi
University of Tehran
دانشگاه تهران


نشانی اینترنتی http://jispp.iut.ac.ir/browse.php?a_code=A-10-803-1&slc_lang=fa&sid=1
فایل مقاله فایلی برای مقاله ذخیره نشده است
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده fa
موضوعات مقاله منتشر شده سایر موارد
نوع مقاله منتشر شده پژوهشی
برگشت به: صفحه اول پایگاه   |   نسخه مرتبط   |   نشریه مرتبط   |   فهرست نشریات